Де відпочити неподалік Рівного: список баз відпочинку та туристичних комплексів (ФОТО)

Карантинні обмеження та заборона перетину кордонів низками країн, змусили українців знаходити альтернативні варіанти відпочинку. Особливо актуальним зараз виглядає пошук цікавих місць у своїй країні та області. І якщо природними багатствами Рівненщина може сповна зацікавити вибагливе око туриста, то у питанні комфорту та належного сервісу ще є над чим працювати.

Журналісти «Рівне Медіа» зробили підбірку баз відпочинку та туристичних комплексів Рівненщини, де гості можуть зупинитися та насолодитися комфортним перебуванням наодинці з природою.

Туристичний комплекс «Monte Carlo» ( с. Решуцьк Рівненського району, вул. Лісова, 51 (заїзд з села Ходоси)

На базі комплексу знаходиться готель посеред лісу, лазня, альтанки, кафе-бар. Відвідувачі можуть порибалити, взяти участь у сплаві на байдарках по річці Горинь. Для дітей передбачені різноманітні ігри, спортивний майданчик. Також є можливість взяти в оренду велосипед. Забронювати номер у готелі можна за телефоном 098 081 25 19.

Комплекс відпочинку «Villa Veranda» (с. Свяття Рівненського району, вул. Перемоги, 16)

Для проживання гостей передбачений будиночок. На території є відкритий басейн, чани та сауна. Поруч водойма та ліс. Є можливість організувати свято. Деталі за телефоном 098 000 70 05.

База відпочинку «Сен Тропе» (с. Боянівка Рівненського району, вул. Лісова, 1А)

База знаходиться за 12 км від Рівного. Є можливість орендувати альтанку, наявне озеро та пляж, де можна відпочивати та ловити рибу. На території є дитячий майданчик. Ночівля не передбачена, але є ресторан з можливістю одночасного розміщення близько 100 осіб. Детальніша інформація за телефоном 067 293 77 70.

BEERMUDYCLUB (с. Ходоси Рівненського району)

Заміський клуб сімейного типу BEERMUDYCLUB розташований у 13 км від Рівного с.Ходоси посеред соснового лісу понад р.Горинь. Для відпочивальників передбачені гостьові будиночки , альтанки та мангали. Тут є штучна водойма та пляж з шезлонгами , будиночки для одночасного розміщення від 2 до 16 осіб. Повноцінний котедж на 8 осіб. Наявний дитячий ігровий майданчик, прокат велосипедів, спортивний майданчик, (пейнтбол, рафтінг на замовлення ).Є також можливість порибалити , відсвяткувати свято. Catering service . Dj party. Детальніша інформація за номером телефону 098 903 95 77, 068 301 31 91.

Мисливсько-спортивний клуб «Сокіл» (с. Суськ Костопільського району, вул. Мисливська, 55)

Комплекс має 8 тис. га мисливських угідь, зариблені ставки та розвинену рекреаційну зону для відпочинку. На території є готель та хостел, де можна зупинитися на ніч. Тут є барбекю-парк, ресторан, дворівнева лазня та кінний клуб. Територія розміщена посеред лісу. Детальна інформація за телефоном 096 15 15 154.

База відпочинку у селі Корчин Костопільського району (урочище Долина)

Комплекс розташований у лісистій місцевості. Є озеро, де можна порибалити та відпочити. На базі можна заночувати у будиночках різної місткості та якості. Є сауна, шезлонги, альтанки. База знаходиться неподалік від Базальтових стовпів. Детальна інформація за телефоном 068 512 40 08.

База відпочинку «Воронуха» (с. Щекичин Корецького району)

У комплексі передбачені будиночки для проживання, лазня, альтанки, прогулянки на човні та риболовля. Додатково пропонуються екскурсії мальовничими місцями. На території є дитячий майданчик, ресторан з українською кухнею. Детальніша інформація за телефоном 097 293 88 76.

Відпочинковий комплекс «Zanzibar» (с. Корчин Костопільського району, вул. Шухевича, 82)

На території комплексу – дерев’яні будиночки для проживання, баня, чан, альтанки, басейн з підігрівом, спортивний майданчик, водяні гірки. Деталі за номером телефону 098 631 16 01.

База відпочинку «Villa-Park» (с. Решуцьк Рівненського району, вул. Пляжна, 25)

Гості можуть поселитися у дерев’яних будинках. На території є лазня, басейн, місце для приготування барбекю та альтанки. Деталі за номером телефону 097 505 94 93.

Парк-готель «Швейцарія» (с. Обарів Рівненського району)

На території є готель, пляж, озеро. Для відпочивальників передбачені альтанки та місця для риболовлі. Деталі за телефоном 067 904 04 50.

Комплекс відпочинку «Дача» (с. Боянівка Рівненського району, вул. Лісова, 77)

На території є альтанки та кафе, для дітей облаштований ігровий майданчик. Неподалік розташована водойма. Деталі за телефоном 096 190-09-89.

Читайте також