День ангела Андрія: оригінальні привітання своїми словами (картинки)

Ім'я Андрій походить з латинської та означає "мужній, хоробний чоловік". Свій День ангела власники цього імені відзначають багато разів на рік. В тому числі - 5 жовтня.

Ми підібрали красиві привітання з Днем ангела Андрія у віршах та прозі.

Зібрали для вас привітання з іменинами Андрія українською мовою у прозі та своїми словами. Надішліть Андрієві найкращі поздоровлення:

***

З Днем ангела, Андрію! Нехай сьогодні і кожного дня для тебе сяє сонце, а похмурі думки ніколи не затримуються! Хай щастя ллється рікою, здоров'я залишається міцним, а люди навколо приносять лише позитивні емоції!

***

Любий мій друже, вітаю тебе з іменинами. Нехай твій Ангел-охоронець оберігає тебе від суму та бід. Хай в житті буде все так, як ти захочеш. Добивайся своїх цілей завжди!

***

Щиро вітаю тебе з красивим святом – Днем ангела Андрія. Хочу в цей день побажати тобі лише одного: хай твій ангел-охоронець допомагає тобі летіти, коли твої крила опускаються вниз.

***

Андрію, вітаю з Днем ангела. Бажаю тобі здоров'я, удачі, терпіння і добробуту. Щоб тобі завжди допомагав твій Ангел, а життя було гармонійним і щасливим.

***

Радості і світла, любові і тепла бажаємо тобі в день твоїх іменин! Іди по життю з юним серцем, ніколи не сумуй, відкривай нові горизонти! Нехай поруч будуть ті, кого ти любиш!

***

Я хочу побажати, щоб у твоєму житті не було жодного похмурого дня! Щоб ангел-охоронець оберігав тебе і благословляв твій кожен вчинок, допомагав в будь-яких починаннях, освітлював життєвий шлях і ховав від незгод своїм крилом! З Днем ангела тебе, Андрію!

Читайте також