День ріелтора 2022: оригінальні привітання на будь-який смак

День ріелтора - це неофіційне професійне свято в Україні. Щорічно святкується 9 жовтня.

Історія свята

Професійне свято День ріелтора і його дата були встановлені 1999 року на Першому всеукраїнському з'їзді ріелторів. Від тих пір офіційне святкування проходить щорічно.

Привітання

Вітаю з Днем ріелтора України! Бажаю тобі гарних професійних успіхів, чудових угод та хороших клієнтів. Бажаю наполегливості, активності та успіху. Нехай тебе супроводжує щастя та любов.

***

У День ріелтора бажаю легко знаходити потрібний варіант, без особливих зусиль задовольняти умови та потреби клієнтів, працювати з чесними людьми, не зустрічати проблем ні фізичних, ні юридичних, вірити завжди в себе, отримувати бажаний результат в будь-якій справі, наповнювати своє життя благом і достатком!

***

Всіх ріелторів вітаю з професійним святом! Бажаю, щоб завжди були охочі, як продати, так і купити! Щоб квартири, дачі та будинки були належної якості! Щоб всі претензії обходили стороною. Високих відсотків, відмінних клієнтів, вирішення всіх завдань і гарного настрою!

***

Ріелтори, з професійним святом! Всім адекватних продавців і покупців, орендарів та орендодавців, а решту зробить ваш професіоналізм!

***

З Днем рієлтора! Бажаю в діяльності укладати вигідні угоди – з користю і вигодою, бажаю в житті укладати часті угоди з удачею, яка допоможе тобі добитися всіх головних мрій і цілей. Бажаю ніколи не відчувати слабкості та втоми, бажаю завжди бути "на коні" і рухатися тільки вперед!