Депутати Рівненської облради "вичитують" облавтодор за жахливі дороги

Фото - відкриті джерела

Сьогодні на сесії Рівненської обласної ради слухали звіт щодо виконання Програми розвитку дорожнього господарства Рівненської області на 2017 рік в частині здійснення контролю за якістю виконання робіт.

Відтак, депутат ради Василь Кльоп заявив, що потрібно виділити кошти з бюджету ради на проведення експертизи доріг у області. 

"На бюджетній комісії я пропонував виділити з бюджету обласної ради біля 400 тисяч гривень на експертизу", - додав Василь Кльоп.

Крім того, начальник відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг у Рівненській області Михайло Довгань заявив, що вислів "Розтанув сніг - розтали дороги" - не підходить для Рівненщини, адже в області такого немає. 

Представники організації "Авто Євро Сила - Рівне" також прийшли та поставили представнику облавтодору деякі питання, зокрема скільки коштів виділять на ремонт доріг.

Крім того, будівельна  комісія обласної ради запропонувала створити обласний комунальний заклад для нагляду за станом доріг у Рівненській області. Усі працівники цієї установи попередньо повинні пройти навчання. До складу також пропонують включити представників "Авто Євро Сили - Рівне".

Читайте також