Держслужбовці Рівненщини працюють над покращенням кваліфікації

http://www.rv.gov.ua

Державні службовці Рівненщини підвищують кваліфікацію. Повідомляє сайт Рівненської ОДА.

На семінарі, що відбувся на базі Рівненського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації, працівники органів державної влади вдосконалювали свої знання, зокрема щодо Закону «Про державну службу».

Нагадаємо, у листопаді 2017 року окремі положення Закону зазнали змін, зокрема, в категоріях посад, умов зайняття вакантної посади державної служби.

Лекторами виступили керівник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Волинській та Рівненській областях Олег Лавренчук та спеціалісти управління.

Керівник апарату Рівненської ОДА Олександр Бірюков подякував експертам за допомогу та підтримку у роз’ясненні практичного застосування норм Закону:

«Ніякі зміни не відбуваються без людей, а державні реформи втілюються високопрофесійним персоналом. Тому сьогодні дуже важливо забезпечити належний розвиток державних службовців».

Впродовж заняття здійснено огляд ключових новацій у сфері державної служби, а також надані детальні роз’яснення.

Працівниками Міжрегіонального управління надано чіткі відповіді, коли і яку норму законодавства застосовувати для виконання конкретних завдань та вирішення конкретних проблем. Це, зокрема, стосувалося питань оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, присвоєння рангів, механізмів проведення конкурсів на зайняття вакантних посад державної служби, проведення дисциплінарного провадження та щодо організаційно-правових засад діяльності служб управління персоналом.

Читайте також