Держслужбовця з Рівненщини звинувачують у хабарництві

Затримали фігурантів працівники Управління захисту економіки в Рівненській області Національної поліції України та військової прокуратури Рівненського гарнізону Західного регіону України після одержання неправомірної вигоди. Повідомляє сайт Національної поліції. 

Один з керівників регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській області та директор приватного підприємства організували злочинну схему вимагання коштів. Хабарі отримували за вирішення питання щодо придбання об’єктів нерухомості державної форми власності, розташованих на території області. 

Так, фігуранти, вступивши у злочинну змову, вимагали та одержали неправомірну вигоду у розмірі 2500 доларів США за придбання 2 об’єктів нерухомості державної форми власності.

2 березня працівники Управління захисту економіки в Рівненській області Національної поліції України та військової прокуратури Рівненського гарнізону Західного регіону України затримали посадовця та його пособника за вчинення ними злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Наразі фігуранти затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо повідомлення останнім про підозру та обрання запобіжних заходів.

Наталія Калиновська,
Департамент захисту економіки
Національної поліції України
тел. довіри(098) 103-96-59
[email protected]

Читайте також