Деталі ДТП у Білій Криниці біля Рівного (ФОТО+ВІДЕО)

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 26 жовтня, близько о пів на восьму вечора на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Біла Криниця Рівненського району.

На місці події поліцейські встановили, що 39-річний киянин, керуючи автомобілем «BMW», рухався крайньою лівою смугою у напряму столиці. Водій допустив наїзд на пішохода, який перетинав проїзну частину у невстановленому місці та вийшов на смугу руху із-за вантажівки, яка рухалася паралельно «BMW», крайньою правою смугою. Від отриманих травм 30-річний житель села Милостів помер у кареті швидкої медичної допомоги дорогою до лікарні.

За попередньою інформацією водій легковика був тверезий, у нього відібрали кров для перевірки на стан сп’яніння.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу України.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Переглянути цей допис в Instagram

У Білій Криниці киянин збив на смерть пішохода автомобілем БМВ, а Рено - влетів у патрульний автомобіль Обидві автопригоди стались сьогодні увечері на трасі Київ-Чоп у Рівненському районі. 39-річний киянин їхав автомобілем БМВ лівою смугою руху, а вантажівка - правою. Обидва водії прямували у напрямку столиці. Водій вантажівки зупинився, щоб пропустити пішохода, який перебігав дорогу, а водій легковика з Києва - його збив. Чоловік помер від отриманих травм у кареті швидкої допомоги. Патрульні на автомобілі Міцубісі Аутлендер, які працювали на місці цієї ДТП, допомагали експертам. У службовому автомобілі були увімкнені проблискові маячки. Позаду службового авто стояло інше - Тойота Пріус відділу комунікації поліції області. Підполковник Антон Крук, який керує цим поліцейським підрозділом, точно щасливчик. Зробивши усі необхідні відео та фото зйомки , сів у Тойоту та від'їхав від місця ДТП. Він ще навіть не встиг повернутись у Рівне, як в Міцубісі Аутлендер, позаду якого стояв кілька хвилин тому, врізався на чималій швидкості автомобіль "Рено" . Водій з якихось причин не зорієнтувався на трасі, а потім намагався загальмувати, втім добряче пошкодив патрульним Міцубісі Аутлендер. Гальмівний шлях склав 45 метрів. Обставини обох автопригод поліцейські ще з'ясовують . Ніхто з патрульних не постраждав. Інфо - Рівне Вечірнє. Відео очевидців(анонімно) #rivne #рівне

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)

Читайте також