Ділові українські жінки запрошують на мотиваційну каву

Рівнян запрошують на першу цьогорічну Ранкову каву Ділової жінки з Наталією Колодницькою (Нетовкіною) - Президенткою ГО «Ділові Українські Жінки», засновницею та власницею Ювелірного дому ZARINA, представницею бренду Faberge.

Напередодні Дня закоханих говоритимемо про виклики, котрі чекають охочих розвивати власну справу, пошук мотивації, а також баланс між роботою та особистим життям, як не вигоріти у час багатозадачності.

 Відбудеться захід 13 лютого о 10.30 у ресторані MANHATTAN (вул.Соборна, 112).

Спікерка поділиться власним досвідом створення бізнесу в Україні. Розповість про цікавий шлях від маленької крамниці, заснованої 27 років тому у Черкасах, до потужної ювелірної мережі, всеукраїнську громадську організацію «Ділові Українські Жінки», діяльність якої спрямована на розкриття творчого потенціалу жінок, залучення їх до усіх сфер суспільного розвитку, створення дієвого комунікаційного майданчика для обміну ідеями та їх спільної реалізації.

Учасників заходу чекають розіграш подарунків від партнерів, серед яких діамант та три підвіски від ювелірного дому  ZARINA, можливості самопрезентації та корисний нетворкінг.

«Я досить скептично ставилася до бізнес-спільнот. Але членство у Ділових Українських жінках дало мені не лише багато корисних бізнес-контактів, але й нових подруг. Дуже приємно бути у колі однодумиць, разом із ними реалізовувати різні проекти, навіть разом відпочивати. Саме такий формат партнерства і жіночої спільноти мені б хотілося запровадити у моєму рідному Рівному», - розповідає організаторка Ранкової кави, президентка відокремленого підрозділу «Ділові українські жінки» на Рівненщині Анна Радько.

Зацікавленим потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням - https://2event.com/uk/events/1856606 та отримати підтвердження від організаторів.

Вартість участі - 300 грн.

Приєднатися до події можна також на сторінці у соціальній мережі фейсбук: https://www.facebook.com/events/181942456372916/

 

Читайте також