Дітям із Рівного пропонують стати учасниками освітньо-розвиваючого проекту

Рівненських дітлахів запрошують корисно та весело провести час в християнській дитячій академії "Світло", що є освітньо-розвиваючим проектом для дітей.
Мета  - допомогти батькам у розвитку та формуванні християнського світогляду їх дітей.

Заняття складатимуться:
- Вивчення Біблії. В новому сезоні ми розпочинаємо вивчати біблійні образи і символи. Бог звертається до своєї Церкви через Писання, що повне символів і знаючи їх ми краще розуміємо Бога.
- Науки. Беручі ті образи і символи (у січні-лютому, це СВІТЛО) ми будемо вивчати різні науки, проводячи різні досліди.
- Читання казок. Так, так читати казки ;) ми віримо, що хороші казки це не лише класний відпочинок, але вони мають і терапевтичний ефект, тому наша команда читає казки учасникам ;) Ця складова програми не лише про відпочинок, але й допомагає розвивати уяву. Також, це показує приклад і заохочує до читання.
- Обід. Ми готуємо для учасників повноцінні обіди (основна страва і гарнір) та сезонні фрукти.
- Творчість. Це виготовлення чогось своїми руками. Є дві складові: вільна творчість, де учасники самі обирають, що їм робити (ліпити, малювати, розмальовував, вирізати, тощо) та певні творчі вироби, що ми робитимемо до теми уроку.
- Ігри, танці та спів. Ми розуміємо, що діти приходять до нас після школи і тому організовуємо відпочинок, як для тіла, так і розуму.
- Тренінг. У січні ми розпочинаємо вивчати емоції. Будемо розбиратися із власними емоціями та як розуміти емоції інших.

Як стати учасником християнської дитячої академії "СВІТЛО"? (Для дітей від 6 до 8 років)

- Заповнити анкету за посиланням: https://goo.gl/forms/StcXPgTGcJXK6tj43
- Сплатити реєстраційний внесок. Вартість одного заняття, що триває 4 години та включає обід - 180 грн (при реєстрації на 4 заняття вартість становитиме 600 грн).


Заняття розпочинаються вже 18-го січня (група до 15 учасників). Вони проходитимуть щочетверга з 13 до 17 години. Дізнатися більше можна на сторінці події у Фб та за телефоном 0680934316 

Читайте також