Для артиста із Рівного зібрали майже 20 тис гривень на благодійному концерті

2 серпня на подвір’ї МБК провели благодійний концерт. Захід був спрямований на збір коштів для лікування артиста, музиканта, заслуженого працівника культури України та керівника улюбленого вокально-інструментального тріо “Срібна терція” Бориса Забути. Нещодавно у чоловіка виявили онкозахворювання, а це означає, що попереду дороговартісне лікування.

Підтримати Бориса Ілліча та його сім’ю прийшло багато рівнян. Попри те, що захід відбувався з дотриманням карантинних обмежень та соціальної дистанції, місця на подвір’ї Будинку культури вистачило усім. Концерт тривав, як музичний марафон, з 17 до 20 год. За цей час на імпровізованій сцені виступили музикантки тріо “Срібна терція” Тетяна Бенедюк та Людмила Скрипка, естрадний хор “Кольорові ноти” та Світлана Малько, вокалістка Тетяна Батейко, баяніст Юрій Янкович, співачка-фольклорист Раїса Цапун, керівник оркестру “Наспів” Серій Мостовий та скрипалька Тетяна Єремейчук, а також співачки Євангеліна Шмід, Ашхін Арутюнян, Аделіна Окладова, гурт “Невічні” та інші. Провела захід ведуча Вікторія Рибальченко. Майстри студії декоративно-ужиткового мистецтва надали свої роботи для благодійного ярмарку. 

На концерті були присутні дружина Бориса Ілліча пані Тамара та син Ігор. Наприкінці вечора їм були передані кошти в сумі близько 20 тис. гривень, зібрані протягом концерту.

5168 7574 0563 8851 Приватбанк Борис Забута.

За інформацією пресслужби МБК.

Читайте також