Для райлікарні на Поліссі збирають кошти для боротьби із коронавірусом

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Поширення нового коронавірусу (СOVID-19) спонукує всіх нас об’єднувати зусилля для попередження розповсюдження хвороби, разом працювати на випередження. Лише в єдності ми зможемо діяти швидко та бути готовими реагувати на виклики сьогодення. Відповідними установами здійснюється комплекс заходів з попередження поширення коронавірусу. Однак, наявних фінансових ресурсів недостатньо.

Кожен небайдужий зможе надати посильну матеріальну допомогу для придбання медичних засобів та обладнання. Зібрані гроші спрямують на додаткову закупівлю необхідного обладнання, медикаментів, засобів захисту та виробів медичного призначення.

Тому, з метою вчасного та ефективного виконання заходів з попередження розповсюдження та лікування гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом (COVID-19), на території Дубровицького району, просимо усіх небайдужих долучитися до збору благодійних коштів для вказаних вище потреб.

Реквізити для перерахунку коштів
Одержувач: комунальне некомерційне підприємство «Дубровицька центральна районна лікарня» Дубровицької районної ради

ЄДРПОУ: 01999788 р/р: UA 613333910000026002054727569 в КБ Приватбанк.
Призначення платежу: благодійні кошти для виконання заходів з попередження розповсюдження та лікування гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом (COVID-19)

Додаємо контактний телефон лікарні: (03658)20590.

За інформацією Дубровицької РДА

Читайте також