Дмитро Соломчук спільно з Молодіжною радою Рівного влаштовують конкурс

Народний депутат від Рівненщини Дмитро Соломчук спільно з Молодіжною радою влаштовують конкурс "40 тисяч гривень на твій StartUp". Талановита молодь може реалізувати свій бізнес-проект та отримати стартовий капітал для реалізації своєї мрії. Про це інформує ТРК "Ритм".

- Я оголосив конкурс для молоді, щоб подавали найкращі бізнес-проекти по будь-яким сферам діяльності. Буде створена комісія з досвідчених бізнесменів, - заявив Дмитро Соломчук. 

Кінцевий термін подачі заявок закінчується 7 серпня. Комісія відбере десять найкращих проектів активної молоді, з яких 21 серпня визначать переможця, який отримає шанс відкрити свій власний бізнес. Кожному учаснику Дмитро Соломчук забезпечить менторську підтримку. 

- Це класно підтримувати молодь і давати наснагу їй працювати. Адже у нас в Рівному активна молодь, яка прагне змін не тільки в собі, а й у своєму місті, щоб не виїжджати за кордон, - говорить голова інформаційної комісії Молодіжної ради Надія Радчик.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити гугл-форму. Слідкувати за оновленнями стосовно конкурсу можна на сторінці Дмитра Соломчука у Фейсбуці або Телеграм-каналі. Подавати ідею можна як від свого імені, так і від команди. 

Читайте також