До бюджету Рівненщини надійшло майже 4 млрд грн податків

фото ілюстративне

Майже 4 мільярда гривень спрямували до бюджетів усіх рівнів платники Рівненщини

Протягом семи місяців цього року до Зведеного бюджету України від платників Рівненської області  надійшло 3 млрд 983 млн гривень. Як повідомив начальник Головного управління ДФС у області Дмитро Зайцев, це на 721  млн грн більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Зокрема, до держбюджету надійшло 1666,4 млн грн, що на 288,4 млн грн перевищує показник семи місяців минулого року. З них надійшло 630,1 млн грн податку на додану вартість, 236,1 млн грн податку на прибуток, 580,4 млн. грн.. акцизного податку та 219,8 млн грн інших податків та платежів.

Доходи місцевих бюджетів Рівненщини з початку року склали 2 млрд. 307 млн. гривень. Найбільшу питому вагу серед усіх надходжень займають податок на доходи фізичних осіб, якого до місцевих бюджетів надійшло 1601,8 млн. гривень, та єдиний податок з, його за сім місяців надійшло 296,1 млн. гривень.

«Заходи фіскальної служби щодо детінізації економіки, руйнування тіньових схем, створення легального ринку зайнятості, легалізації ринку торгівлі підакцизними товарами створюють бюджетні резерви, комплексного відпрацювання податкових ризиків та посилення боротьби з тіньовим сектором економіки які сприяють розвитку територіальних громад Рівненщини. Головне управління ДФС у Рівненській області докладає максимум зусиль для удосконалення сервісного обслуговування платників податків, розвитку партнерських відносин з бізнесом та створення рівних конкурентних умов для всіх учасників фінансово-господарської діяльності», - підкреслив начальник Головного управління ДФС у Рівненській області Дмитро Зайцев.

За інформацією ГУ ДФС у Рівненській області

Читайте також