До програми «Національний кешбек» долучилося вже 26 виробників з Рівненщини

«Національний кешбек» – це одна зі складових загальноукраїнської платформи «Зроблено в Україні», яку було ініційовано Президентом Володимиром Зеленським.

Про реалізацію програми на Рівненщині та власний досвід користувача розповів під час онлайн-брифінгу заступник голови ОДА Олександр Кохан.

«Нині «Національний кешбек» працює у повному обсязі, у вересні тривало бета-тестування. 11 жовтня відбувся повноцінний запуск проєкту. На сьогодні на Рівненщині до програми «Національний кешбек» долучилося 26 виробників області та 37 найбільших мереж, в яких реалізуються ці товари», - розповів Олександр Кохан.

Основна мета програми – це стимулювати попит на вітчизняні товари та зробити їх пріоритетом номер 1 під час вибору продукції на полицях магазинів.

Дізнатися чи обраний вами товар входить у програму можна двома способами. Перший – відсканувати штрих-код у додатку «Дія». Другий - зайти на сайт «Зроблено Україні» і подивитися там перелік всіх товарів.

«Я особисто приєднався до програми ще у вересні і маю свій нарахований кешбек. До речі, «Національний кешбек» вигідний не лише покупцям, а й виробникам. Адже в середньому 40% від вартості цих товарів повертається українцям у вигляді податків, передусім на армію. Дякую кожному, хто обирає українське!» - зазначив заступник голови Рівненської ОДА.

Перелік виробників з Рівненщини, що приєдналися до програми - на сайті ОДА.

Вже з 20 жовтня всі, хто вже позначив картку для виплат кешбеку в Дії, отримають кошти. Вони автоматично перейдуть на вашу картку. Їх можна буде використати на донат ЗСУ, купівлю військових облігацій чи, наприклад, оплату комунальних послуг.

Читайте також