До Рівного повертається незабутнє шоу "Аліса" (ВІДЕО)

На численні прохання рівнян «Аліса» повертається! Усі, хто не потрапив до глядацької зали МПК «Текстильник» на незабутнє шоу «Аліса», мають можливість зробити це 15 червня о 18:00.

Можна жити так, ніби чудес не буває, або так, ніби життя - суцільні дива...

Керівник проекту та хореограф-постановник - Олена Присяжненко, автор сценарію, режисер - Валерія Супонькіна-Лагнюк, керівник мистецького об’єднання «Едельвейс» Людмила Супонькина.

Квитки за адресами:

  • МПК Текстильник Гагаріна 6 +380987033709
  • Muzzon(ТЦ «Злата Плаза») Короленка 1 +3800362460422
  • Dazzle Соборна 13 +380674773855

Кожен рік Мистецьке об`єднання «Едельвейс» перебуває у творчому пошуці, тому і «Танцювальний БУМ» кожного року набуває нових граней та барв. «Танцювальний БУМ» в 2017 році - це поетично-хореографічна вистава «Лялькар», яка стала яскравою подією в мистецькому житті Рівного, а згодом і підкорила Львів. «Аліса» з успіхом пройшла в квітні 2018 року, і на численні прохання буде відтворена знову на сцені КЗ «Міський палац культури «Текстильник».

«Аліса» - це сучасна авторська хореографічно-поетична фантазія на тему відомої історії, з використанням відео-арту. Народний ансамбль сучасного танцю «Сузір’я Едельвейс» та відомі рівняни в унікальних образах занурять глядачів в незабутній світ сновидінь та фантазій!

 

Читайте також