До Рівного приїде відомий мандрівник, який на мотоциклі об`їздив увесь світ

До Рівного приїде відомий мандрівник Віталій Кришень, який на мотоциклі об'їхав увесь світ. Так, вже у понеділок, 9 грудня, о 18:00 в малій залі Рівненського облмуздрамтеатру відбудеться презентація його унікального видання - документальної книги "Проїду світ".

Це - захоплююча розповідь автора про власну, сповнену пригод, подорож навколо земної кулі, що тривала 307 днів, через 28 країн та із 63-ма тисячами кілометрів на спідометрі. Прикметно, що Валерій Кришень став першим українцем, який здійснив таку одиночну навколосвітню мандрівку на мотоциклі.

У книзі він прагне передати не лише колорит різних країн та культур, а й доносить один з ключових своїх меседжів щодо важливості щирого та приязного спілкування між людьми: "Усміхайся світові - й світ усміхнеться тобі!".

Та головним завданням книги Валерій вважає - на власному прикладі продемонструвати найширшому загалові, що навіть самі неймовірні мрії можуть здійснюватись. Якщо вірити у свою мрію та невпинно й наполегливо працювати над її втіленням. "Мрій і дій!", - підкреслює він. Рухатись до своєї мети, будь-що, не відволікаючись на негаразди, аби лиш не зупинятись і все обов'язково вийде.

Як це вдалось йому, колись простому хлопцеві з Полтавщини, який мав дуже примарні шанси побачити світ, але спромігся блискуче втілити свій юнацький задум.

Під час презентації Валерій розповість про саму подорож та уроки, які виніс з неї, про негаразди та кумедні ситуації, про особливості різних культур та "труднощі перекладу" тощо. Дасть відповіді на запитання преси та інших гостей заходу. Відбудеться автограф-сесія.

Крім цього, наступного дня, у вівторок, 10 грудня, Віталій Кришень презентує свою книгу в Острозькій академії.

Вхід - вільний.

Читайте також