До Рівного у квітні у межах нового туру приїде Сергій Асафатов

У квітні у межах нового туру Сергій Асафатов їде у Рівне, аби заспівати з вами улюблені пісні й потішити яскравими прем’єрами, надихнути і зворушити, окрилити і нагадати про найцінніше — запалити кожне серце вогниками світла, кохання, надії і щастя! Його дивовижний оксамитовий голос проймає до мурах.

19 квітня о 19:00 у Міському Будинку Культури всією залою заспівають суперхіт й тренд TikTokу «Заведу кота», наші улюблені «Море» і «Люди ідуть від людей», надихаючі «Літай» і «Гарного дня», романтичну «Золото» і зворушливу «Дякую за світанки» з подякою ЗСУ, а також «Крим», «Туман», «Нові вершини», «Музика», «Дзеркало» — будуть всі найулюбленіші хіти та багато нових сюрпризів. 

За останній рік Сергій Асафатов написав рекордну кількість вражаючих пісень, які неодмінно торкнуться вашого серця. А оскільки у новий тур співак їде із бендом у повному складі, на концерті нас чекає подвійний драйв. Якісна українська музика, приголомшливе світлове шоу, щирі емоції на сцені і в залі — цей концерт буде надзвичайним.

Квитки в касах міста (МБК , МПК) та на сайті rivne.karabas.com.

Читайте також