Догляд за бровами: косметичні тренди літа

Фото - відкриті джерела

Очі - найвиразніша частина обличчя. Привернути до них увагу допоможуть виразні брови. Щоб їх підкреслити, використовуйте сучасні засоби, інформує Галка.

Які існують засоби для брів

 Існує безліч засобів, які призначені для додання бровам певної форми (моделюють), а окремим волоскам кольору (підфарбовують). Також з їх допомогою можна фіксувати волоски, надавати їм блиск і обсяг, зміцнювати і відновлювати при необхідності. Всі вони відрізняються за призначенням, мають різну текстуру, а інструменти для їх нанесення теж розрізняються за типом і формою.

Косметика для догляду:

Гелі прозорі. Також часто в них додають фіброві волоски, що додають густоту. Прозорі гелі наносять, ніби від природи волоски на бровах густі, але стовбурчаться в різні боки. Відтіночний гель надає яскравість і трохи підфарбовує шкіру, підправляючи форму.

Воск. Ті ж цілі, що і у гелю, але дія у нього більше сильне. Але якщо переборщити, брови будуть виглядати “приклеєними” і занадто сальними і неохайними.

Туш. На відміну від гелю вона більш пігментована (дає більш яскравий колір) і має легкий од фіксацією.
Крем. Завдяки особливостям текстури він коригує форму, фарбує і фіксує брови. Це ідеальний засіб для жирної шкіри.
Серед підфарбовують (декоративних) засобів виділяють:

Олівець. Існує безліч відтінків таких олівців, водостійкі і не водостійкі варіанти, з пензликами для розтушовування і навіть з точилками.

Лайнер. Вони схожі на фломастер, дають більше чітку лінію і часто оснащені гострим фетровим наконечником. Кольорова гама у них не така різноманітна, як у олівців, але основні відтінки представлені.
Маркер. На відміну від лайнера мають більш товстий наконечник. Це інструмент для тих, хто любить яскраві і густі варіації розмальовки.

Тіні. Завдяки правильному підбору відтінків брови можна розтягнути, змінити їх форму, нашарувати один на одного. Вони схожі на звичайні тіні, просто мають інші відтінки. Зайва стійкість від них чекати не варто, і терти їх руками не рекомендується.

Тінти. Вони набули поширення не так давно, але швидко стають популярними, так як поєднують стійкість і яскравість. Пропонуються в невеликих тубах або флаконах зі спеціальним аплікатором.

 

Читайте також