Дощ - не завада: село на Рівненщині відгуляло День народження (ФОТО)

Хоч дощова погода й змусила організаторів свята «на ходу» вносити певні корективи в програму його проведення, але повеселитися здовбичанам та гостям села це не завадило. Адже поки у сільському будинку культури відбувалося святкове дійство, мало хто й помічав зливу на вулиці, пише zdolbuniv.news. 

До Дня села здовбичанам підготували багато розваг.  Ще до початку дощу найменших тішили аніматори, а гості, що сходилися, мали змогу переглянути виставку робіт умільців-земляків у фойє будинку культури, поспілкуватися за кавою чи морозивом. Надихав до святкування бадьорими мелодіями і оркестр духових інструментів «Здовбичаки». А згодом у переповненому залі будинку культури розпочалося справжнє свято – з щирими українськими піснями,  сердечними вітаннями від секретаря Здовбицької сільської ради Вікторії Мосейчук та голови Здолбунівської РДА Сергія Кондрачука  та Подяками від народного депутата Олександра Дехтярчука, які передав найактивнішим жителям села помічник депутата Василь Тимощук.

Скуштували глядачі і запашного здовбицького короваю, який, як і годиться на справжньому українському святі, розділили між усіма гостями. А потому розпочався концерт, який відкрив колектив, котрий, без перебільшень, є візитівкою Здовбиці, – народний аматорський фольклорний ансамбль «Здовбицькі молодичики».  Утім, «запалили» на сцені цього дня не лише «молодички», а й усі інші колективи та виконавці. Так що погода на заваді не стала – свято у Здовбиці вдалося на славу.

 

 

Читайте також