Дружина полеглого Захисника з Рівненщини просить присвоїти йому звання Героя України

Дружина загиблого військовослужбовця Збройних сил України Федорова Станіслава Юхимовича, 1977 р.н., просить підтримати петицію про присвоєння йому звання Героя України (посмертно).

Воїн був старшим сержантом, головним сержантом стрілецької роти 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила (в/ч А4084).

У квітні 2022 року Станіслав вступив до лав Збройних сил України. Із перших тижнів служби стояв на захисті Батьківщини в найгарячіших точках фронту: Луганський, Донецький, Миколаївський напрямки.

Виконуючи бойове завдання, Захисник, перебуваючи в районі селища Нью-Йорк, Донецької області 1 вересня 2023 року загинув, прикриваючи собою побратима.

"Він був сильною, усміхненою та доброю людиною, люблячим чоловіком, батьком , братом, надійним другом та побратимом! Завжди жартував, ніколи не жалівся на обставини, у яких перебував!

Він з честю виконав обов'язок щодо захисту своєї держави і до останнього залишився вірним присязі, захищаючи право на наше з Вами безпечне життя і не вагаючись віддав своє!", - зазначає дружина загиблого Воїна.
 

Петицію можна підписати, перейшовши за покликанням: https://petition.president.gov.ua/petition/216032

Читайте також