Душив і спробував зґвалтувати: у Рівному раніше судимий чоловік мало не лишив життя молоду дівчину

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Учора, другого жовтня, близько 23:30 години на вулиці Соборна 26-річний житель Рівного скоїв напад на 24-річну місцеву жительку.  

Дівчина поверталася додому вулицею Соборна та розмовляла по телефону. В цей момент ззаду її схопив за шию зловмисник і почав душити. Потерпіла втратила свідомість. Коли отямилася за зупинкою громадського транспорту, над собою побачила чоловіка. Вона впізнала його, адже це був її сусід. 26-річний житель обласного центру знову почав душити свою жертву. Дівчині вдалося опанувати себе: вона зуміла відволікти розмовою чоловіка та зателефонувала до подруги, а та –до поліції. За хвилину прибув екіпаж патрульної поліції. Помітивши проблискові маячки, 26-річний зловмисник утік. 

Наразі відомо, що нападника затримали. Відомо, що 26-річний рівнянин раніше притягувався до кримінальної відповідності за умисне вбивство та зґвалтування.

За фактом замаху на умисне вбивство, поєднаного із зґвалтуванням або сексуальним насильством слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за пунктом 10 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області
 

 

Читайте також