Двоє братів з Рівненщини загинули в жахливій ДТП у Польщі (ФОТО)

Вчора, у вівторок, 14 січня, близько пів на 13 годину дня у Польщі на національній дорозі № 17 біля селища Любіце неподалік Кольбеля трапилась смертельна ДТП.

Як повідомляє польське видання tvn24, там легковий автомобіль влетів у вантажівку, що їхала попереду в попутному напрямку. В результаті легковик застряг у задній частині напівпричепа фури.

Головне управління національних доріг та автомобільних доріг по черзі повідомило, що четверо людей загинули. Цю інформацію також підтвердив речник провінційного коменданта Мазовецького Державної пожежної служби Кароль Керцковський. Медичні рятувальники, які прибули на місце, не виявили жодних життєвих ознак серед людей, що перебували в легковому автомобілі.

- Це дуже трагічна подія. У нас четверо загиблих, чотири чоловіки, - підтвердив Даніель Нездропа з штабу поліції Повіату в Отвоцьку.

Наразі повідомляють, що двоє загиблих були поляками, а інші двоє - українці, мешканці села Велика Городниця Млинівського району Рівненської області. Вони - брати, обом було до 30 років. Цю інформацію також підтвердив голова Ярославицької ОТГ Леонід Прудніков.

Відомо, що хлопці працювали за кордоном й займалися продажем автомобілів.

До слова, водій фури був тверезим.

 

Читайте також