Двоє парубків на Рівненщині, повертаючись з гостин, викрали бус та врізались у блокпост

До поліції учора о 23.15 повідомив 69-річний житель Дубенського району про те, що невідомі в селі Княгинин викрали автомобіль «Volkswagen T2». 

Як повідомляє відділ комунікації поліції області, викрадений бус знайшли неподалік селища Мізоч. 

Зупинятися викрадачі не збиралися та додали швидкості. Однак, водій не впорався із керуванням, врізався у бетонні блоки блокпосту та з’їхав у кювет.

Як встановили поліцейські, причетні до злочину парубки приїхали на гостини до родичів у село Княгинин. 17-ти та 22-річний жителі села Білашів колишнього Здолбунівського району дісталися на мотоциклі, повернутися яким не змогли через технічну несправність. На узбіччі вони побачили незачинений мікроавтобус. Тож, довго не роздумуючи, вирішили ним доставити двоколісний за місцем проживання. Зі слів зловмисників, авто вони хотіли потім повернути назад.

Керував викраденим транспортним засобом 22-річний хлопець, який за результатами огляду на алкотестері перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Дубенського РВП розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 289 КК України.

Транспортний засіб із механічними пошкодженнями вилучений та доставлений на спецмайданчик. Слідчі дії тривають.

Читайте також