Ексучасниця шоу "Холостяк" з Рівного розповіла ексклюзивні факти про проект

Учасниця 10-го сезону популярного реаліті-проекту "Холостяк", який наразі триває на телеканалі "СТБ", 24-річна модель з Рівного Юлія Рибчук у минулому випуску шоу покинула проект та вибула з боротьби за серце холостяка. Про це ми писали тут: Модель з Рівного покинула шоу "Холостяк" після того, як прибирала за слоном

Однак, нещодавно дівчина на своїй інстаграм-сторінці опублікувала ексклюзивні факти про шоу "Холостяк", про які мало хто знає. Ось вони:

1. У головного героя проекту Максима були відносини з близькою подругою Юлі ще задовго до проекту.

2. Від початку проекту до моменту вигону з шоу дівчата живуть абсолютно без своїх телефонів, навушників, плеєрів, ноутбуків, книг тощо.

3. Коментарі дівчат, які ми бачимо в ефірі, наприклад: «Вона мені здається не щирою, вважаю, що вона Максу не пара», можуть вставити насправді до зовсім іншої дівчини, про яку це не говорилося, а насправді говорилось про іншу учасницю.

4. Всі діалоги з холостяком знімаються на камеру, поза кадром дівчатам заборонено бачитися з героєм, розмовляти з ним і бачитись не під час зйомок.

5. На проекті Юлю і учасницю з Києва Дану Ольханську постійно плутали як дівчата, так і знімальна група.

6. Дівчата змушені були брати з собою на проект у валізи як літні, так і зимові і весняні речі, тому що ніхто наперед не знає, куди їх можуть відправити в процесі знімання проекту - чи на льодяну Антарктиду чи на гаряче Балі.

7. За межі будинку дівчатам виходити заборонено, за винятком зйомок і побачень.

8. Щодо харчування, то у дівчат не було жодних обмежень.

Читайте також