Екс-учасниця з Рівного розповіла про залаштунки шоу "Холостяк"

Модель з Рівного Юлія Рибчук розповіла несподівані деталі, які відбувались за лаштунками популярного шоу "Холостяк 10" на телеканалі СТБ.

На своїй сторінці в Instagram 22-річна дівчина, яка пішла з проекту у 4 випуску, розповіла про те, що відбувається поза камерами, а також висловилася про сценарій шоу.

«Сценарій є. Але! Під словом «сценарій» я маю на увазі - планування. Планування: локацій, побачень, приходів Гріші, інтерактивів, образів на церемонію троянд і тд. Все інше - політ вашої фантазії (або політ фантазії режисера по монтажу). У нас не було цензури або рамок на інтерв`ю, тут ви самі керуєтесь власною думкою, відчуттями і іноді, бажанням швидше закінчити інтерв`ю, бо всі мої коментарі, я давала після 5:00 ранку. Так, так, кожна зі зйомок закінчувалась пізно, точніше рано. І сон нам тільки снився», - написала модель.

Рибчук також повідомила, що існують певні правила, яких необхідно дотримуватися. Так, дівчатам заборонено спілкуватися з головним героєм поза камерами, а також використовувати мобільні телефони і навіть читати книги:

«Змоги поспілкуватись з Максом в не камер, у нас не було, тому всі емоції і діалоги, які ви бачите на екрані зняті з першого дублю і з правдивими емоціями. Багато питань задають про телефон. Як у вас могло не бути телефона, якщо в кожної є фото з закулісні проекту? Відповідь проста: у нас є редактори, які фотографували наш бекстейдж. А наші телефони ми здали ще в перший день проекту і не мали зв’язку з соціумом аж до вильоту з проекту. Правила стосувались навіть музики, навушників, go про, та навіть книг! Це все було під забороною. Щоб не відволікатись від проекту, насправді і часу не було відволікатись», - розповіла вона.

Рибчук додала, що учасницям проекту заборонено залишати будинок під час проекту, а також повідомила, що стосовно харчування і споживаних продуктів обмежень не було.

Модель також несподівано повідомила, що у головного героя Макса Михайлюка були відносини з її близькою подругою до його участі в проекті.

Читайте також