Епіфаній молився за упокій загиблих в автокатастрофі на Рівненщині

Предстоятель ПЦУ Епіфаній звершив літургію на Козацьких могилах на Рівненщині. 

Про це повідомляють у пресслужбі Рівненської єпархі ПЦУ. 

Як зазначається, за богослужінням молилися віряни, які приїхали з різних куточків України, захисники України, меценати та інтелігенція.

Після прочитання Євангелія Його Блаженство виголосив першосвятительське слово проповіді та возніс особливу молитву до Господа в час, коли Батьківщина в небезпеці.

Також під час відправи лунали молитовні прохання за воїнів, які захищають Україну, за владу і наш народ та за спокій душ усіх полеглих оборонців Батьківщини й мирних жителів.

Після літургії Предстоятель Української Православної Церкви у співслужінні архієреїв та духовенства звершив літію за упокій загиблих у автокатастрофі на Рівненщині, а також за спокій душ полеглих українських козаків, які незламно боролися за Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ, та поклали життя у битві під Берестечком.

Митрополит Епіфаній після заупокійної молитви взяв участь в урочистій ході та покладанні квітів до пам’ятника героям Берестецької битви.

Додамо, що у суботу на Рівненщині сталась жахлива ДТП, у якій загинуло 14 людей. Серед них - 6-рчний хлопчик. 

Читайте також: "Було відкрите вікно, мабуть, мене викинуло", - жінка, яка єдина вижила у жахливій автотрощі на Рівненщині