Феєрверки, колядки та трон із льоду: чим дивувала «Щаслива Коляда» у Рівному?

На Різдво Житловий комплекс «На Щасливому» приготував для мешканців мікрорайону свято «Щаслива Коляда». Тут, 8 січня, у центральному парку рівняни мали змогу співати разом колядки, скуштувати овочі та м’ясо з грилю, випити смачного глінтвейну та зробити світлину біля фотозон.

Привітати усіх мешканців житлового комплексу завітав міський голова Рівного Володимир Хомко:

«Я згадую, як 5 років назад ми там знизу відкривали перший будинок. Хто міг подумати, що виросте такий чудовий мікрорайон. Об’єктивно, гарні дороги, освітлення, будується дитячий садок, я думаю, скоро буде гарний супермаркет. Зараз ми вирішуємо питання зробити наскрізну дорогу зі Студентської і нижче пустити дуобус. Є місце під забудову нової школи. Район «На Щасливому» відповідає свої назві.»

Депутат Рівненської міської ради Юрій Осіпчук вручив забудовнику ЖК «На Щасливому» Роману Курису подяку. 

На лаштунках, що є першою інтерактивною сценою на колесах у місті, виступали хор «Лісова пісня», колектив «Щасливі колядники», фольклорний гурт “Горина, хор «Райдуга» та учасниця проекту «Голос. Діти» Катя Качановська. Любителі сучасної музики танцювали під запального DJ Alex. Мешканці мікрорайону запалювали бенгальські вогні та разом співали колядки.

Професійні аніматори, що були переодягнуті в ельфів, розважали малюків. Кожен малюк, який розповідав віршик Діду Морозу, отримав подарунок. Також на гостей «Щасливої Коляди» чекав сюрприз – святковий феєрверк.

Однією з родзинок свята стали освітлені фотозони. Усі охочі мали змогу сфотографуватися біля ялинки, сніговиків, кованих цифр «2019» та на справжньому троні з льоду.

До слова,  таке свято на Різдво у ЖК «На Щасливому» відбувається не вперше та є традицією.

*на правах реклами

Читайте також