Фінансовий гороскоп на тиждень з 5 по 11 липня 2021 року для всіх знаків Зодіаку

Фінанси відіграють важливу — а часом і першорядну — роль у житті кожного з нас.

Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли їх мало, і тут день на день не припадає. Не дивно, що хочеться знати, коли можна розраховувати на матеріальну прибуток. 

На кого зі знаків Зодіаку чекає прибуток 5-11 липня.

Фінансовий гороскоп для Овнів на тиждень

Час не підходить для фінансових операцій будь-якого масштабу: занадто великий ризик зіткнутися з шахраями, після чого банківський рахунок може обнулитися, а гаманець — спустошитися, що навряд чи входить в плани представників знака, тому бажано не ризикувати своїм нинішнім матеріальним становищем.

Фінансовий гороскоп для Тельців на тиждень

Небажано ділитися своїми професійними планами навіть із тими колегами, які, здається, гідні довіри: велика ймовірність того, що вони присвоять собі чужу ідею, втілять її в життя і, як наслідок, на превеликий жаль представників знака, стануть володарями дивідендів, які вона принесе .

Фінансовий гороскоп для Близнят на тиждень

Час сприятливий для ділових переговорів — досягнуті в результаті домовленості дозволять організувати успішний спільний бізнес і заробити цілком пристойні гроші, які вже дуже скоро впадуть на рахунок, так що важливо йти назустріч одне одному — це буде сприяти взаємній фінансову вигоду.

Фінансовий гороскоп для Раків на тиждень

Зірки не рекомендують відволікатися від професійної діяльності для того, щоб перепочити або попліткувати з подругами: в цей час необхідно працювати за двох, тоді і зарплату за поточний місяць можна буде отримати за трьох — в такому разі представники знака дозволять собі таку відпустку, про яку вони мріяли весь попередній рік.

Фінансовий гороскоп для Левів на тиждень

Представникам знака необхідно ділитися людьми, які потребують допомоги, тим, що мають самі. Як відомо, щедра рука не зубожіє, ось і зараз все, що вони віддадуть іншим, дуже швидко повернеться до них у подвійному, а то і в потрійному обсязі, так що не варто скупитися — це в результаті виявиться собі дорожче.

Фінансовий гороскоп для Дів на тиждень

Час сприятливий для втілення в життя нового проєкту — він буде буквально приречений на фінансовий успіх: передусім, сказане вище торкнеться представників творчих професій, тому тим, хто давно збирався зайнятися літературою або живописом, важливо не упустити щасливий шанс і зайнятися роботою своєї мрії.

Фінансовий гороскоп для Терезів на тиждень

Протягом тижня можна час від часу влаштовувати собі невеликі, але приємні свята у вигляді походів магазинами і посиденьок із подругами в кафе: зрозуміло, це потребуватиме фінансових витрат, але вони окупляться вже хоча б тим, що створять представникам знака гарний настрій, а вони цього заслуговують.

Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на тиждень

Можна підписувати важливі договори і здійснювати серйозні угоди — фінансові операції будь-якого роду в цей час виявляться на рідкість успішними, головне, поквапитися, не упустити важливий шанс і не дати моторнішим і щасливим конкурентам обійти представників знака на крутому професійному повороті.

Фінансовий гороскоп для Стрільців на тиждень

Вдалими виявляться фінансові операції, в яких необхідно буде звести дебет із кредитом: представникам знака легко вдасться дотриматися балансу, заплатити за всіма "завислими" рахунками і дати зовнішній полиск у документах, а надалі необхідно утримувати фінансову звітність в повному ладі, в іншому разі наслідки можуть виявитися непередбачуваними.

Фінансовий гороскоп для Козорогів на тиждень

Професійні плани з серйозними фінансовими перспективами зможуть здійснити тільки ті, хто буде діяти не навмання, а за заздалегідь складеним і ретельно продуманим планом: це дозволить уникнути суєти і поспіху, які часто призводять до цейтноту, і завершити роботу спокійно і впевнено, а там і до грошової винагороди недалеко.

Фінансовий гороскоп для Водоліїв на тиждень

Від пропозиції легкої і незапорошеної роботи, з якою може звернутися малознайома — а то і зовсім незнайома — людина, краще відмовитися, яку б привабливу зарплату за неї не обіцяли, з великою часткою ймовірності вона виявиться аферою, внаслідок якої в результаті доведеться набагато більше втратити, ніж придбати.

Фінансовий гороскоп для Риб на тиждень

Час, коли можливі несподівані — а тому особливо приємні — грошові виплати, серед яких — з великою часткою ймовірності — виявляться забуті гонорари і старі борги, на які представники знака давним-давно махнули рукою: можна — і треба — витратити їх із задоволенням на те, що є об'єктом мрії.

Джерело: ТСН.

Читайте також