Фіскальна служба видала платникам податків Рівненщини більше десяти тисяч електронних ключів

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

У 2019 році  фіскальна служба видала платникам податків Рівненщини  більше десяти тисяч електронних ключів. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС у Рівненській області. Зокрема, у січні-червні 2019 року 7611 платників податків Рівненщини (як фізичних, так і юридичних осіб) стали власниками ключів електронного підпису. Фахівці сектору реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД ДФС у Рівненській області  видали їм більше 20 тисяч кваліфікованих сертифікатів ЕДП.

Як зауважують у фіскальному відомстві, кожного місяця спеціалісти Акредитованого центру сертифікації ключів обслуговують, у середньому, більше тисячі відвідувачів. Сьогодні кожен новий користувач може самостійно повторно формувати сертифікати. Для цього необхідно лише завантажити програму з сайту АЦСК ІДД ДФС (https://acskidd.gov.ua). Усі послуги надаються безкоштовно.

Електронні ключі від ДФС надають доступ не тільки до численних он-лайн сервісів фіскальної служби, зокрема Електронного кабінету платника, а й до дистанційних послуг інших державних структур та відомств.

ГУ ДФС у Рівненській області

Читайте також