ФК «Малинськ» із Рівненщини здобув першу перемогу в Кубку міського голови Хмельницького (ФОТО+ВІДЕО)

У суботу та неділю, 16 і 17 лютого, на «Кубку міського голови Хмельницького» відбулися матчі за участю ФК «Малинськ».

Суботнього дня на штучне поле хмельницької ДЮСШ №1 вийшли вінницька «Нива» та ФК «Малинськ». До перерви голів команди забити не зуміли. А ось у другому таймі потішили глядачів аж чотирма. «Нива» першою відкрила рахунок, коли відзначився Богач. Але малинчани доволі швидко зрівняли рахунок, коли зі штрафного влучним ударом відзначився Василь Лойко. Проте рахунок 1:1 протримався… хвилину! Адже вінничани заробили пенальті, який реалізував Коровіков.

Щоправда, «Ниві» не вдалося втримати перемогу. ФК «Малинськ» завдяки голу Артем Корольчука зрівняв рахунок і здобув перший заліковий бал на турнірі в Хмельницькому. Отож, 2:2.

А у неділю, 17 лютого, на Кубку міського голови Хмельницького у першому поєдинку зійшлися хмельницьке «Поділля» U-19 та ФК «Малинськ». Гості у трьох попередніх іграх здобули лише один заліковий бал, і, враховуючи той факт, що від матчу до матчу вони прогресують, слід було очікувати атакуючий футбол у їхньому виконанні. Хмельничани, які провели до цього дві гри, одну з яких виграли, мали б докласти чималих зусиль, аби стримати натиск суперника. Адже в складі ФК «Малинськ» чимало гравців із досвідом, а ось у «молодіжці» «Поділля» багато гравців, яких по 17-19 років.

Вже на старті поєдинку футболісти з Рівненщини ледь не відкрили рахунок. Але «Поділля» врятував голкіпер Єгор Нестеренко. А далі, по суті, пішла гра на зустрічних курсах. І хоч ФК «Малинськ» володів ініціативою, але останнього пасу чи удару підопічним Богдана Самардака не вистачало.

Молоді «Поділля» було важкувато в єдиноборствах із потужними гравцями з Рівненщини. Утім, хмельничанам вдавалося зберігати ворота на замку до 44 хвилини, поки «не привезли» штрафний у власні ворота. У малинчан є кому виконувати такі стандарти. Василь Лойко, який напередодні зі штрафного забив вінницький «Ниві», відзначився і цього разу.

Отож, на перерву команди пішли за рахунку 0:1.

У другому таймі «Поділля» U-19 заграло жвавіше. Але реальної загрози воротам суперника так і не створили. Гості ж, склалося враження, дещо заспокоїлися і «катали» м’яч, як то кажуть, на досвіді. Навіть могли збільшити свою перевагу, але хмельничан врятувала стійка. Утім, ФК «Малинськ» все одно вдалося забити ще раз – на 83 хвилині відзначився Микола Гайдучик. У підсумку команда з Рівненщини виграла 2:0 та здобула свою першу перемогу на турнірі в Хмельницькому.

Наступні свої матчі ФК “Малинськ” проведе на наступних вихідних – у суботу, 23 лютого, о 16.00 зустрінеться з «Агробізнесом» із Волочиська, а в неділю, 24 лютого, о 13:30 зіграє з старокостянтинівським «Случем».

 

 

<> <> <>

 

 

Прес-служба ФК "Малинськ"