Фото юної моделі з Рівненщини надрукували в американському глянці

Днями стало відомо, що фото юної Аліни Козакевич з Дубна прикрасить задню обкладинку американського глянцю "Brand Model Magazine". Як досягли такого успіху - розповіла журналістам "РівнеМедіа" мама моделі - Інна.

"Я випадково на одній зі сторінок у Фейсбук побачила, що модний американський глянець "Brand Model Magazin" шукає нові обличчя і відразу відправила фото на кастинг. Фото приймали з будь-якої країни, аби тільки були якісними. Через півгодини мені на пошту прийшла відповідь, що наше фото відібране для друку у журнал і привітали. Несподіванкою стало те, що фото розмістили на задню обкладинку глянцю і ми це побачили під час відеопрезентації електронного варіанту журналу. Вражені були неймовірно!!! Особлива подяка директору Uni Models KIDS Анастасії Тимощук, фотографу Інні Романюк за неймовірні фото і візажисту Ірині Мельник за вражаючий макіяж".

Нині Аліна Козакевич перейшла до 7 класу, однак сама наполягала мамі на тому, аби навчатися в модельній школі "Uni Models Kids".

"Я возила її з Дубно до Луцька на навчання і фотосесії. На навчання в цій школі навіть сама назбирала кошти колядуванням і щедруванням .Крім моделінгу Аліна захоплюється новими технологіями - комп'ютерами і телефонами. Страшенно любить плавання. Цікавиться модою і дизайнерами і дуже любить комп"ютерні ігри", - розповідає мала Інна Козакевич. 

Окрім навчання у  модельній школі, Аліна брала участь у показі "Coccodrillo" у Рівному, друкувалася як фотомодель для журналів "Uni Models Kids", "Podium Kids", "Defile Kids Magazine", увійшла в 50 найкрасивіших дітей України за версією журналу "Oval Deti". У червні 2018 року пройшла кастинг на "Перлинку Рівного 2018" і була обрана серед майже сотні дівчат.

"Зараз ми активно готуємось до цього конкурсу, який відбудеться у вересні у Рівному. Нещодавно Аліна також знялася для каталогу шкільного одягу ТМ "Coccodrillo", а зараз бере участь у декількох Інтернет-проектах", - додала мама Аліни.

Колектив "РівнеМедіа" вітає Аліну! Бажаємо не зупинятися на досягнутому та впевнено крокувати до здійснення своїх мрій. 

Читайте також