Французький поліцейський завітав на Рівненщину (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

Працівники Березнівського відділення поліції 24 квітня мали нагоду поспілкуватися зі своїм колегою з міста Ліон. Бруно Боадрон, який нині перебуває в райцентрі із благодійною місією, завітав до місцевих правоохоронців.

Представник французької асоціації, а також майор поліції, уже шостий рік допомагає вихованцям Березнівського ліцею-інтернату спортивного профілю. Цим навчальним підшефним закладом також опікуються і поліцейські Березнівського відділення. Тож, коли Бруно Боадрон побачив у соціальних мережах інформацію про те, що допомогу дітям надають місцеві правоохоронці, вирішив зустрітися зі своїми колегами.

Керівник поліції Березнівського району Андрій Кушик під час зустрічі зупинився на основних аспектах службової діяльності підрозділу та обговорив із Бруно Боадроном питання налагодження зв’язків і можливої подальшої співпраці із поліцією Ліона.

Натомість особовий склад цікавили питання відбору на службу, терміни навчання, стажування, показники в роботі та соціальне, матеріально-технічне забезпечення французьких поліцейських.

На згадку про зустріч поліцейські обмінялися символічними подарунками. Тож працівники поліції Березного тепер мають шеврони та атрибутику колег із Франції.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також