Фура зруйнувала міст через річку на Рівненщині і перекрила рух

Сьогодні, 17 січня, на Рівненщині на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» у селі Ремчиці Сарненського району фура з цистерною зруйнувала понтонний міст через річку, заблокувавши рух автотранпорту.

Як з'ясували правоохоронці на місці пригоди, вантажний автомобіль «MAN» зі спеціалізованим напівпричепом-цистерною, що перевозив вуглекислий газ, за кермом якого перебував 57-річний львів'янин, їхав з Білорусі до Львова та заїхав на переправу через Горинь, порушивши вимоги дорожнього знаку про заборону руху транспорту вагою понад 10 тонн. Заїхавши, міст не витримав ваги та провалився під колесами. Фура застрягла і перекрила рух іншому автотранспорту.

До слова, загальна маса вантажівки становила близько 35 тонн. 

За цим фактом поліцейські склали на водія три адміністративні протоколи: за вчинення ДТП, проїзд під заборонений знак та пошкодження дорожньої споруди. 

Наразі міст частково відремонтували, тож водій вантажівки зміг самостійно виїхати звідти.

Нагадаємо, що це вже другий аналогічний випадок цьогоріч: кілька днів тому, а саме 11 січня через надмірну вагу вантажівки там так само було пошкоджено тимчасово облаштовану конструкцію мосту. Про це портал "РівнеМедіа" також повідомляв: На Рівненщині фура застрягла на переправі і заблокувала рух.

Читайте також