Гарні привітання з Днем вчителя у віршах і прозі (+ картинки)

Щороку в першу неділю жовтня відзначають День вчителя. Зазвичай, учні намагаються якнайкраще привітати своїх вчителів у школах, а оскільки неділя вихідний, то вітають в п'ятницю, що їй передує.

Ми зібрали найгарніші привітання із професійним святом для педагогів.

***

Уся шкільна наша родина щиро вас вітає.
Щастя, здоров’я й успіхів вам бажає,
Дай вам, Боже, ще довго молодіти,
Та й не одну осінь ще з нами зустріти.
За те тепло, що в серці нам вкладаєте,
Любов до рідної землі,
За те добро, якого нас навчаєте,
Спасибі, дорогі учителі!

***

Вітаю зі Всесвітнім днем вчителя. Бажаю впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові, вдачі та успіху. Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим, нехай кожен учень радує Вас своїми досягненнями, нехай кожна близька людина дарує Вам гармонію та щастя.

***

Вітаю з Днем вчителя. Бажаю знаходити спільну мову з кожним із учнів, бажаю давати дітям все більше і більше знання з кожним уроком, бажаю становитися більш щасливою людиною з кожним новим днем. Душевного Вам спокою, світлої надії, домашнього затишку та добробуту.

***

Вам довіряють найцінніше – дітей, Ви любите їх і навчаєте необхідних знань. Ваша професія нелегка, але в ній все Ваше життя і щастя. Дякую Вам за те, що Ви наш учитель. Успіхів Вам і багато-багато радості. З Днем вчителя!

***

 

Ми Вас з Днем вчителя вітаєм,
Легкої праці вам бажаєм.
Щоб гарний настрій був у вас
Навіть у дуже скрутний час.

Щоб все в житті було гладенько,
І йшло щоб все завжди рівненько.
Щоб всі вас учні поважали,
Приємні спогади лишали.

***

День вчителя — свято гідних, сильних, мудрих та відважних людей. Вчитель — це не просто складна та важлива професія, це справжня місія. Бо саме вчителі роблять нашу країну сучасною, сильною та розвиненою, а українців — гідними, розумними, навченими, людяними. Дякую вам за вашу чесну, несамовиту працю, за цей неймовірний вклад, за все, що ви робите день за днем. Із Днем учителя!

***

Вчитель — горде звання, яке за життя несуть тільки самі заслужені і гідні! Так нехай же вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. А ми, учні, будемо старанними, якими можна пишатися. А в родині тільки щастя і затишок запанує. Здоров’я, любові, достатку і всіх життєвих благ!

***

Спасибі вам, учителі,
Що йдем сміливо по Землі,
Що знаєм все про океани,
І чули навіть про лимани…
За Трою і за Карфаген,
За бензохлоропропілен,
За НЕ і НІ, за двічі два,
За ваші теплії слова.
За всі знання, що дали нам,
За це ми ДЯКУЄМО Вам!

***

Дорогі, милі вчителі! Від усієї душі вітаємо вас з прийдешнім святом - Днем вчителя! Але немає вчителя без учнів. А це означає, що сьогоднішнє свято не тільки ваше, але і всіх, хто вчився і вчиться. У школі навчалися всі: наші дідусі та бабусі, мами і татусі. Виходить, що День вчителя - всенародне свято. Так що давайте привітаємо всіх, хто коли-небудь входив до класної кімнати для того, щоб навчитися чомусь новому. І найголовніше, давайте привітаємо тих, кому і зараз це вдається робити день у день.

***

Без природничих наук
Ніяк нам не прожити,
Тож хімію та біологію
Ми обіцяєм вчити.
Історія та географія
Відкриває нам світи,
І цим допомагає
Впевнено по життю іти.
Усі знання одержані важливі –
Вони згодяться потім на Землі.
За те, що добрі Ви до нас і терпеливі,
Спасибі, дорогі учителі.
За ласку Вашу, чуйність і турботу,
За те, що підняли нас на крилі,
За повсякденну, кропітку роботу
Спасибі, дорогі учителі.

Читайте також