Голові РДА із Рівненщини депутати райради висловили недовіру

Голові Гощанської районної державної адміністрації Василю Романюку депутати районної ради оголосили недовіру. Про це очільник району повідомив на своїй сторінці у фейсбуці. 

Депутати переконані, що посадовець порушує Конституцію і Закони України, принижує і дискредитує їх як депутатів, перешкоджає депутатській діяльності та веде брехливу діяльність на інформаційних сайтах і це ще не все, в чому звинувачують Василя Романюка. 

Фото - ФБ Василя Романюка

З цього приводу Василь Романюк написав:

Відразу після призначення мене головою РДА перед початком будь-якої справи я чув дивну фразу: «Не втручайтеся, бо оголосимо недовіру».

Що мене щиро здивувало, то це те, що жодної чіткої аргументації я не отримав. Жодного фінансово-економічного показника не було наведено, хоча в перших питаннях засідання сесії депутати підтримали розподіл коштів на соціальну сферу від перевиконання бюджету, а це понад 800 тис.грн.

Отже, висновок очевидний – висловлення мені як голові РДА недовіри має політичний або особистісний відтінок. І сьогоднішній результат – 22 з 34 є проста більшість голосів депутатів райради. Тому згідно законодавства України питання дострокового припинення моїх повноважень відбудеться на розсуд Президента України.

 

Читайте також