Головний тренер «Кардинала-Рівне» прокоментував останню гру команди

http://cardinal-rivne.com

Головний тренер «Кардинала-Рівне» Сергій Піддубний прокоментував гра заключного туру регулярного чемпіонату Екстра-ліги, в якій його команда поступилася «Урагану»:

- Щастить сильнішому. Якщо «Ураган» сьогодні переміг, значить, вони сьогодні сильніші. Але я хочу кричати про інше. Не хочу жалітися, можливо сказане якось на мене повпливає, але так далі бути не може. Це просто ганьба! І федерації, і суддівському корпусу… Це або заангажоване суддівство, або низька кваліфікація арбітрів, або змова. Можливо, не проти команди… Можливо, просто щоб президента позлити. 

Що було в Запоріжжі, те сьогодні продовжилося. Аналогічні фоли, коли гравець тікає і на ньому фолять. Нам – одразу червона. Тут – лише жовта картка. Потрапляє м’яч в руку. Нам – одразу пенальті! Тут – двічі м’яч потрапляє в руку – жодного пенальті!

Хочу, щоб вболівальники розуміли: це те саме, що було минулого року у плей-офф з «ХІТом». Щойно десь суперник підсів, стало зрозуміло, що ми можемо виграти – одразу включилися судді і нас викинули. Це ж не вперше…

Суто по грі – я задоволений. Антигерой матчу – я. Вибив м’яча з лінії воріт суперника. Забий тоді – і все було б по-іншому. 

- Що можете сказати про гру Юрія Свинарчука?

- Він сьогодні молодець. В нього така травма, що йому ходити важко. Але він на уколах вистояв і майже не помилявся.

- У плей-офф «Кардинал-Рівне» зіграє з «Титаном». Готові до цього суперника?

- Ми однаково серйозно налаштовуємося на будь-якого суперника.

Інформацію надала Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне» 

Читайте також