Головний тренер НК "Верес" прокоментував недавню перемогу команди

http://veres.club

Головний тренер "Вереса" прокоментував дії своїх підопічних у виїзному матчі проти "Сталі", в якому наша команда здобула мінімальну перемогу - 1:0:

- Перемога далася нам дуже важко. "Сталь" - хороша команда. Ми це знали. В них є достатньо швидких футболістів. До того ж, ми вперше у цьому році грали на такому м`якому полі. Тренуємося на штучних полях, а проти "Ворскли" та "Динамо" - грали на більш жостких. Було важко. Довелося спростити гру.

- Як саме спростили гру? Більше використовували верхові закидання?

- В нас немає закидань. Є націлені верхові передачі. Звісно, спрощували таким чином, аби більше виконувати передач верхом. Хоча, спочатку так грати ми не планували.

- Важко демонструвати комбінаційний футбол на такому полі?

- І на такому полі можна комбінувати. Але в нас сьогодні це не виходило.

- Як оцінюєте гру дебютантів: Павла Лук`янчука і Богдана Сарнавського?

- Було помітно, що Павло Лук`янчук хвилювався. На початку гри він припустився декількох грубих помилок. Суперник міг нас за це покарати. Але потім він виправився. Загалом - молодець. Богдан Сарнавський - зіграв на хорошому рівні. Обом їм - дякую.

- Як психологічно налаштовували команду на "Сталь" після перемоги над "Динамо"?

- В нас не було жодної ейфорії, чи якихось захмарних ідей. Готувалися у штатному режимі. Скажу так: після "Динамо" для нас усе тільки розпочалося.

- Чи помітно вже прогрес команди?

- Важко відповісти. Занадто мало часу пройшло післявідновлення чемпіонату. Але зараз ми точно знаємо, що в нас є хороша команда, яка здатна перемагати.

- Що можете сказати про гру Станіслава Куліша?

- Ми будуємо свою гру таким чином, щоб кожен футболіст на полі займався своєю справою. Я радий, що наші форварди забивають.

Повідомляє Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне) 

Читайте також