Гороскоп на 12 травня для всіх знаків Зодіаку

фото - ілюстративне/відкриті джерела

Овен

Двоякий, суперечливий характер першої половини дня зумовить ймовірні неприємності, стресові ситуації, які заберуть у вас багато сил і енергії. Друга половина дня сприятлива для оформлення нотаріальних документів, звернення до начальства, органів влади, в установи.

Телець

Невирішені або несподівані проблеми можуть змусити вас неабияк потрудитися для того, щоб повернути події в звичне русло. Можливі фінансові втрати. Життєвий потенціал знаходиться на невисокому рівні, тому ви не зможете в повній мірі проявити свої таланти і здібності. Все, чого ви досягнете, буде зроблено з великими труднощами. Але зірки припускають, що ваш труд окупиться.

Близнюки

День пов'язаний з перетворенням космічної енергії, пригодами, відстоюванням принципів. Складний період, оскільки доведеться витрачати час на невирішені проблеми або з'ясування відносини з колегами або близькими людьми. У другій половині дня сприятливо оформлювати нотаріальні документи, звертатися до начальства, органів влади, в установи. Можливо, вам доведеться відстоювати свої погляди. Зірки рекомендують захищати власні інтереси і не потрапляти під чиїсь впливи. Не виключено, що вам вдасться змінити хід подій на свою користь.

Рак

Сьогодні - день випробувань. Приготуйтеся до того, що вас будуть дратувати і нервувати все і вся. Навіть дрібні сутички з коханою людиною сьогодні можуть привести до дуже великої сварки, а то і до повного згасання почуттів. Тверезий і точний розрахунок може вберегти вас від серйозних фінансових проблем. «Поменше емоцій, побільше здорового глузду і обережності» - ось девіз цього дня.

Лев

Двоякий, суперечливий характер першої половини дня зумовить ймовірні неприємності, стресові ситуації, які заберуть у вас багато сил і енергії. Життєвий потенціал, внутрішня енергія і діловитість Левів починають рости, що дозволить багатьом з них залучити оточуючих до реалізації своїх задумів. Ваша товариськість і впевненість в собі несе мир і відновлення рівноваги.

Діва

Несприятливий день для звернення до начальства або в громадські установи, зміни роботи або прийняття важливих рішень. Не піддавайтеся на провокації. Якщо ви не втратите рішучості в діях і блиснете діловою хваткою, ймовірно, досягнете хороших результатів і загального визнання. Можливо, що звістка, яку ви сьогодні отримаєте, змусить звернутися вас по допомогу до друзів.

Терези

День пов'язаний з перетворенням космічної енергії, пригодами, відстоюванням принципів. Недостатність активності значно ускладнить реалізацію планів і зажадає перегрупування сил. У родині не виключені сварки, скандали або травми. Вам доведеться уважніше придивитися до себе і знайти причину виниклих непорозумінь.

Скорпіон

Суперечливий, двоякий день, багатий на несподівані сюрпризи, приємні і не дуже. Будьте до цього готові, постарайтеся тримати ситуацію під контролем. Природний розум і гнучкість допоможуть вам уникнути ускладнень.

Стрілець

День пов'язаний з перетворенням космічної енергії, пригодами, відстоюванням принципів. Не виключено, що сьогодні вам доведеться уважніше придивитися до друзів або колег по роботі, які, ймовірно, не заслуговують вашої довіри. Можливо, вам доведеться відстоювати свої погляди або життєві принципи. Проявіть виняткову обачність - швидше за все вам не вдасться змінити хід подій на свою користь.

Козеріг

Цей день виявиться сприятливим для завершення справ і підготовки до активного відпочинку. Можливо, вдасться зміцнити своє матеріальне становище або створити якусь базу для майбутніх успіхів. Чоловіків-Козерогів незабаром чекає знайомство або зустріч, яка стане причиною жалю і розчарування.

Водолій

День сприятливий для самоствердження, відстоювання своїх інтересів. Можливо, у вас з'явиться шанс проявити талант і продемонструвати ділову хватку. Планети радять утримуватися від непотрібних або непринципових суперечок - поступіться в дрібницях, щоб виграти в головному. Можливі проблеми з родичами, розлука з братами або сестрами.

Риби

Несподівані зміни можуть змусити вас неабияк потрудитися і навіть займатися абсолютно незнайомою і невивченою справою. Ваша захопленість сприятиме великим успіхам. Головне - послідовність у досягненні обраної мети. Результат буде залежати тільки від вас самих. В особистому житті остерігайтеся зрад і обманів.

Читайте також