Гороскоп на 18 травня для усіх знаків Зодіаку

Що приготували зірки для усіх знаків Зодіаку - читайте у статті.

Козоріг

Несприятливий день. Не піддавайтеся провокації. Ймовірно, сьогодні збіг обставин чи підступи недругів змусять вас активно відстоювати свої принципи, точку зору або авторитет. Незважаючи на всі складнощі, постарайтеся зберігати звичайне для вас спокій. Якщо ви не втратите рішучості в діях і проявіть дипломатичний талант, то досягнете хороших результатів.

Водолій

День пов'язаний з перетворенням космічної енергії, пригодами, відстоюванням принципів. У першій половині дня сприятливо оформлення нотаріальних документів, звернення до начальства, органів влади, в установи. Доведеться витрачати час, сили і гроші на невирішені проблеми, з'ясування відносин з колегами або близькими людьми.

Риби

Цей день перевірить Риб на міцність. Існує небезпека наклепу і недоброзичливості. Не тримайте біля себе ненадійних людей, навіть якщо вас пов'язувала багаторічна дружба. Уважно поставтеся до свого здоров'я. Щоб уникнути прояву хронічних захворювань прийміть профілактичні заходи. Якщо ви володієте чудовою пам'яттю, унікальною здатністю до самовираження і сильною волею, то найважчі випробування не зможуть зламати ваш дух. Головне - чистота і ясність помислів, відчуття себе як частинки світу.

Овен

Несприятливий день. Ймовірно, сьогодні фатальний збіг обставин призведе до фінансових втрат або змусить вас активно відстоювати свої принципи і точку зору. Невдалий час для звернення до начальства або в громадські установи, для зміни роботи, житла або прийняття важливих рішень. Можливо, що звістка, яке ви сьогодні отримаєте, змусить звернутися вас по допомогу до друзів. Імовірність проблем зі здоров'ям дуже велика. Не піддавайтеся провокації.

Телець

Критичний день. Доля посилає вам випробування, і тільки від вас залежить, чи зможете ви з честю з ними впоратися. Утримання, відмова від непотрібних контактів, твереза оцінка оточуючих вас людей. Зірки рекомендують утриматися від активних дій в сфері професійної діяльності.

Близнюки

Напружений день, який пройде під знаком перевірки життєвих принципів і світогляду. Не виключено тягар нових турбот або обов'язків. Неприємні звістки або помилкова інформація можуть призвести до помилок і непорозумінь в роботі. Вірогідні фінансові втрати. Необхідно виключити невиправдані витрати або згадати про свої фінансові зобов'язання. Зірки рекомендують правильно розпланувати свій час. Якщо не втратите рішучості і блиснете діловою хваткою - досягнете відмінних результатів.

Рак

У всіх відношеннях вдалий день. Настрій буде піднесеним, і навіть дрібні сварки не затьмарять його. Але працювати доведеться більше звичайного, в результаті ваші старання будуть помічені і винагороджені. У другій половині дня можливе легке нездужання. Будьте уважні до себе.

Лев

Прекрасний день для спілкування з друзями, прийому гостей. Жінки-Леви зможуть проявити свої кулінарні таланти. Чоловікам-Левам потрібно постаратися провести більше часу на свіжому повітрі. У будь-якій справі слід шукати конструктивні рішення, компроміс. Зверніть увагу на дітей: можливо, у них з'явилися проблеми, які вимагають вашої поради.

Діва

День пов'язаний з пригодами, подорожами. Цей день виявиться сприятливим для завершення справ і підготовки до активного відпочинку. Друга половина дня сприятлива для оформлення нотаріальних документів, звернення до начальства, органів влади, в установи. Не виключено, що вам вдасться змінити хід подій в вашу користь.

Терези

Активний день, який буде сприятливим для фізичних навантажень, занять спортом, тривалих прогулянок, подорожей. Спілкування з друзями, колективне проведення часу дозволить вам проявити свої таланти, принесе позитивні емоції. Для досягнення гармонії у відносинах не наполягайте на своїй думці, але будьте щирі і чесні зі своїми близькими.

Скорпіон

День очищення і звільнення. Сприятливі відпочинок, розслаблення, водні процедури, сеанси релаксації, цілительство. Будьте обережні - можливі травми, опіки, отруєння. Не варто перегріватися на сонці. Подбайте про те, щоб у вашому меню було більше вітамінів і мінеральних солей. Пам'ятайте, що соки потрібно пити свіжоприготовленими.

Стрілець

Інтереси дітей або близьких родичів зажадають від вас сьогодні уваги та особистої участі. Намагайтеся бути привітними зі знайомими, проявіть мудрість і витримку в дружньому спілкуванні. У цей день навколишня дійсність проектується на вас, тому стежте за прикметами. Сни можуть бути пророчими. Музичні інструменти уві сні - до радості або приємному звістці.

Читайте також