Гороскоп на 24 травня для всіх знаків Зодіаку

Фото - ілюстративне

Овен

Можна щось вигідно купити чи отримати дохід. Якщо хочете, щоб день був позитивним, сплануйте все заздалегідь. Постарайтеся присвятити діловому спілкуванню першу половину дня. Після обіду, можливо, ви не зможете прийняти важливе рішення. На любовному фронті загрожують невдачі, ви можете розчаруватися.

Телець

Чекайте на дуже непростий день. Надії можуть виявитися примарними, загрожують плотські спокуси й духовні метання. Думки можуть плутатися, ви можете стати дратівливими. Не варто чекати від когось допомоги. Допомогу можна вважати подарунком згори. На любовному фронті не варто розставляти крапки над "і".

Близнюки

Ви можете поглянути на поставлені цілі з іншої точки зору. Не чекайте, що у нових справах все буде легко та просто. Якщо ви співпрацюєте з кимось за кордоном, – можете втратити чимало грошей. Здоров'я може опинитися під загрозою – краще відмовитися від ризикованих справ та не навантажувати тіло. Якщо завантажите себе роботою й будете жити неспокійно – чекайте на зниження тонусу.

Рак

Постарайтеся, щоб сфера здоров'я була у центрі уваги. Не шукайте пригод на свою п'яту точку. Не перенапружуйтеся. Якщо хочете зміцнитися й отримати сили для майбутніх досягнень – почитайте газету чи книгу, подивіться телевізор – присвятіть час спорту, який любите.

Лев

Якщо ви займаєтеся комерційними операціями – чекайте на удачу. Ви можете серйозно просунутися до мети, яку поставили. Можливо, ви навіть досягнете бажаного. Гаманець може поповнитися. Жінки можуть кимось захопитися на нетривалий час. Чоловікам-начальникам світить успіх. Для того, щоб день був позитивним, – складіть план.

Діва

Можна розраховувати на позитив на багатьох фронтах. Якщо ви намітили якусь мету – вам під силу впоратися з перешкодами та випробуваннями. Впускайте нових людей у своє життя. Завдяки знайомим можуть відкритися нові двері, вас можуть відвідати свіжі ідеї. Якщо ви напружено працювали – чекайте на гідну винагороду.

Терези

Чекайте на дуже непростий день. Надії можуть виявитися примарними, загрожують плотські спокуси й духовні метання. Думки можуть плутатися, ви можете стати дратівливими. Не варто чекати від когось допомоги. Допомогу можна вважати подарунком згори. На любовному фронті не варто розставляти крапки над "і".

Скорпіон

Знайдіть час для культурного відпочинку. Можна сходити на виставу, відвідати концерт, музей чи виставку. Запасіться враженнями на найближче майбутнє. Якщо є можливість, доєднайте дітей до культурного відпочинку. Будьте готові до приходу гостей. Двері не мають бути закритими.

Стрілець

У сфері здоров'я загрожують проблеми. Якщо не хочете травмуватися чи "оживити" старі захворювання – відмовтеся від важкої фізичної праці. Постарайтеся якомога менше спілкуватися з тими, кого мало знаєте. На поставлені цілі можна поглянути з іншої точки зору.

Козеріг

Очікуйте дуже позитивного дня. Якщо у вас є мета – є шанс впоратися з усіма перешкодами й випробуваннями. Бережіть своє тіло – у сфері здоров'я можливі неприємності. Не потрібно швидко їздити, працювати з гострими чи електричними інструментами, ризикувати й перенапружуватися. Ваших життєвих сил може стати набагато менше через велике робоче навантаження, проблеми й неспокійний спосіб життя.

Водолій

Ви зможете проявити себе на різних фронтах. Ви станете щасливішими, комунікабельнішими й спритнішими. Можливо, доведеться активно взяти участь у житті дітей. У вашій душі може запанувати спокій – є шанс домогтися згоди з партнером.

Риби

Не варто розраховувати на те, що день буде позитивним. Якщо ви вирішили кудись вирушити – будьте обережні. Найкраще рішення – вирушити у поїздку пізніше. Постарайтеся, щоб сфера здоров'я не опинилася на задвірках уваги. Не шукайте пригод та не перенапружуйтеся. Відпочиньте й станете міцнішими.

Читайте також