Гороскоп на 25 квітня 2021 для усіх знаків Зодіаку

День позитивної космічної енергетики, яка найнеймовірнішим чином може привести до негативних результатів.

Овен (21.03 — 20.04)

День, коли найважливіше для вас — стримувати емоції, які будуть з небаченою силою вирувати і рватися назовні: підвищена збудливість не найкращим чином позначиться на взаєминах з оточенням.

Телець (21.04 — 21.05)

Спокуси — як моральної, так і фізичної властивості, які піднесе нинішній день, до добра не доведуть, тому дуже важливо опиратися їм з усіх своїх сил.

Близнята (22.05 — 21.06)

Щоб емоції цього дня не розірвали вас на частини, необхідно пригасити їх, зосередившись на роботі, — навіть рутинні домашні клопоти заспокоять і відвернуть від химерного внутрішнього стану.

Рак (22.06 — 22.07)

День, коли не рекомендується наполягати на своїй правоті у що б там не було — краще на час відступити, так ви зможете зберегти взаємини з близькою вам людиною, які перебувають під ударом.

Лев (23.07 — 21.08)

Сьогодні ви легко можете запобігти сварці між рідними людьми і друзями, яка назріває досить давно: скористайтеся своїм авторитетом, щоб зберегти мир в просторі довкола вас.

Діва (22.08 — 23.09)

До ділової пропозиції, яке надійде цього дня, необхідно поставитися з максимальною обережністю: на перший погляд вона здасться фінансово привабливою, але таке враження виявиться оманливим.

Терези (24.09 — 23.10)

День, коли необхідно відкласти справи, якими б важливими вони вам не здавалися, і приділити час відпочинку — його ваш організм сьогодні потребує особливо сильно.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Бажано скоротити спілкування з людьми — як близькими, так і малознайомими, тільки так вдасться уникнути сварок і конфліктів, які можуть надовго отруїти вам існування.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Знайомство, яке з великою часткою ймовірності може статися в цей час, до серйозних наслідків — у вигляді яскравого роману і вже тим більше офіційного оформлення взаємин — не приведе, годі й сподіватися.

Козоріг (22.12 — 20.01)

День, коли небажано починати нові справи і приймати серйозні рішення: як перше, так і друге очікуваних результатів не дасть, так що краще перечекати і тільки потім діяти.

Водолій (21.01 — 18.02)

Робота в цей час в більшості своїй виявиться марною, благо, тому можна з повним правом відкласти всі справи і нарешті повноцінно відпочити — благо, день на календарі вихідний.

Риби (19.02 — 20.03)

Чи не найкращий час слухати тих, хто вважає, що ви все робите не так: без смаку одягаєтеся, неправильно виховуєте дітей або погано ведете господарство — вчиняйте так, як велить власний розум. 

Джерело.

Читайте також