Гороскоп на 29 серпня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Астрологічний прогноз на неділю, 29 серпня, розповідає, кому з знаків зодіаку космос благоволить і допоможе досягти наміченої мети, а кого застерігає від можливих неприємностей.

Гороскоп на 29 серпня для Овнів

Овнам краще сподіватися тільки на себе, навряд чи хтось зможе вирішити ваші проблеми або запропонувати щось цікаве. Навпаки, ваша допомога може знадобитися старим знайомим, не відмовляйте їм. Можливі проблеми на роботі, деякі справи будуть даватися важче, ніж зазвичай. Не виключені фінансові труднощі.

Гороскоп на 29 серпня для Тельців

Тельців чекає суперечливий день. Будьте уважні, озирніться по сторонах, вірогідні обмани і помилки з боку оточуючих. Проте близькі люди нададуть вам підтримку, а ви поділіться своїми почуттями. Щоб домогтися успіхів на роботі, потрібно знайти союзників і об'єднатися. Увечері відпочиньте з сім'єю, поспілкуйтеся з друзями.

Гороскоп на 29 серпня для Близнят

Близнюки, у вас сприятливий день для роботи, ймовірність професійних успіхів висока. Можуть з'явитися нові ділові зв'язки, які стануть в нагоді в майбутньому. Чи не квапте розвиток ставлення з тим, хто вам подобається, не варто тиснути - збережіть легкість в спілкуванні. Уникайте стороннього впливу - воно може привести до емоційного зриву.

Гороскоп на 29 серпня для Раків

Якщо ви зможете відсторонитися від проблем, постаратися "відсунути в сторону" свої негативні думки, все буде як треба. Цілком можливо, що сьогодні ви відчуваєте почуття підозрілості в особистому житті, деякі факти тільки розпалять страх. Однак не варто драматизувати, в результаті все може виявитися набагато простіше.

Гороскоп на 29 серпня для Левів

Сьогодні абсолютно невідповідний день для особистого бізнесу, так що, якщо вам доведеться займатися саме їм, постарайтеся відкласти вирішення важливих завдань. Буде шанс навчитися чомусь новому і корисному, це стане в нагоді в найближчому майбутньому. Не соромтеся зайвий раз зателефонувати коханій людині, запитати про його справах, нагадати про свої почуття.

Гороскоп на 29 серпня для Дів

День може виявитися суперечливим. Вигода можлива тільки від розпочатих справ - будь-які починання приречені на провал. Вам краще зупинитися і уважно озирнутися на всі боки. Не виключено, що в ваших справах несподівано виникнуть проблеми і вам буде потрібно матеріальна допомога друзів або родичів. У цей день постарайтеся дати своєму організму саме те, що йому зараз необхідно, а саме тишу і спокій.

Гороскоп на 29 серпня для Терезів

У Терезів сприятливий день для ділового спілкування, і не тільки ділового. У своїх справах можна піти на співпрацю з новими людьми, а й про старі зв'язки забувати не варто. Вечір порадують хорошими новинами, які будуть стосуватися когось із ваших близьких. В любовній сфері теж все непогано, якщо ви отримаєте запрошення на побачення, сміливо погоджуйтеся.

Гороскоп на 29 серпня для Скорпіонів

Скорпіони, цей день відмінно підходить для будь-яких нових починань, дайте волю своїй уяві і прийміть за реалізацію своїх сміливих задумів. При цьому, самопочуття може бути не найкращим, не варто сильно нервувати. У цей день зірки рекомендують вам якомога більше гуляти, що буде корисно і для здоров'я в цілому, і для здоров'я.

Гороскоп на 29 серпня для Стрільців

Стрільцям буде складно визначитися зі своїми пріоритетами, але якщо зроблять це - доб'ються багато чого. Потрудитися доведеться, але справа того варта. У багатьох буде можливість поліпшити своє фінансове становище. В інших сферах діяльності - вірогідні обман або нездійсненні надії. День гарний і для примирення, згадайте, з ким ви в сварці?

Гороскоп на 29 серпня для Козерогів

Швидше за все, сьогодні будь-які починання приречені на провал. Вам краще зупинитися і уважно озирнутися на всі боки. З'являються нові ідеї, пов'язані з будинком або переїздом. Ви цілком здорові і повні сил, енергії. Продовжуйте стежити за своїм здоров'ям, займатися спортом. День підходить для знайомств і спілкування.

Гороскоп на 29 серпня для Водолія

Повний день позитивної енергії, який підвищить ваш ентузіазм, але при цьому не перестарайтеся вимогами до вашого супутника життя, щоб не вийти за рамки здорового глузду і не почати сперечатися з ним. Не виключені фінансові втрати або поява на шляху серйозних труднощів, особливо якщо нові задуми відносяться до розряду ризикованих.

Гороскоп на 29 серпня для Риб

Чим би ви не займалися сьогодні, вам буде супроводжувати удача. Сьогодні велика ймовірність того, що ситуація складеться дуже непросто і вам доведеться покласти всі сили на те, щоб вийти з неї. Крім цього, виникнуть труднощі з фінансами, на великі доходи найближчим часом розраховувати не варто.

Читайте також