Господарчі будівлі, сміття та трава: надзвичайні ситуації Рівненщини за добу

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

За останню добу рятувальники Рівненщини 5 разів гасили пожежі. Крім того, отримали також і два хибних виклики, а до ліквідації деяких загорянь надзвичайників – не залучали:

Необлік. 12:55 м.Рівне, вул.Крушельницької 75. Підгоряння їжі на плиті.

14:37 с.Довгошиї Млинівського району по вул. Польова. В приватному господарстві Вогнем знищено 320 тюків сіна, господарчу будівлю (дерев’яна, крита шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 6х12м). Врятовано житловий будинок. Причина та збитки встановлюються.

15:45 с.Мізоч Здолбунівського району по вул. Заводській. Загоряння будівельного сміття в зруйнованій неексплуатуємій будівлі (цегляна, розміром 20х25м). Причина та збитки встановлюються.

17:00 поблизу с.Здовбиця Здолбунівського району в напрямку с..Глинськ. Загоряння сухої трави на площі 0,3га. Причина та збитки встановлюються.

17:30 поблизу с.Спасів Здолбунівського району. Загоряння будівельного сміття на відкритій території на площі 50 м2. Причина та збитки встановлюються.

Хибний виклик. 19:40 с.Степанівка Здолбунівського району. Загоряння сухої трави. По прибуттю на місце пожежі не виявлено.

Хибний виклик. 22-:05 м.Рівне, вул.Д.Галицького. Загоряння контейнера для сміття. По прибуттю на місце, пожежі не виявлено.

Необлік. 22:56 с.Немовичі Сарненського району по вул.Будашівська. Коротке замикання електромережі без подальшого горіння у виробничій будівлі

16.09.2019р. 05:29 м.Острог вул. Шугаєвського. Вогнем знищено задні колеса вантажного автомобіля Рено Магнум, Причина та збитки встановлюються.

 

 

Читайте також