Громада на Рівненщині змагається за грант на встановлення лінії для виробництва біопалива

Радивилівська громада змагається за грант на встановлення лінії для виробництва біопалива.

Про це повідомили на сторінці громади у Facebook.

Радивилівська міська територіальна громада подала заявку на участь у конкурсі «Громада на всі 100», який реалізується в партнерстві Програми USAID DOBRE зі "Старлайт Медіа" та Українським кризовим медіацентром. Це - можливість виграти матеріальну підтримку на реалізацію важливих і корисних місцевих ініціатив.

Проєкт громади «Зменшення кількості сільськогосподарських відходів шляхом впровадження енергоефективних технологій на території Радивилівської громади» передбачає вирішення проблеми зі спалюванням сільськогосподарських відходів жителями громади шляхом облаштування в кожному зі старостатів майданчиків для збирання цих відходів, придбання і встановлення лінії для виготовлення паливних брикетів (біопаливо).

Лінія буде встановлення в приміщенні котельні по вул. Героїв у Радивилові, яка перебуває на балансі комунального підприємства «Радивилів –тепло», що надає послуги із теплопостачання на території міста установам і закладам.

"Наша мета – зробити громаду більш екологічно свідомою, енергонезалежною та економічно стабільною", - написали наприкінці.

Читайте також