Громади на Рівненщині провели в останню дорогу військових-земляків

На Рівненщині в останню дорогу провели чотирьох військовослужбовців.

Про це повідомили в Рівненській ОДА.

На Дубенщині попрощалися з Дмитром Коханцем. Чоловік народився 3 листопада 1994 року, житель села Берег Смизької тергромади. Молодший сержант ЗСУ проходив службу в 68-й окремій єгерській бригаді на посаді командира гранатометного відділення. На жаль, Захисник загинув 8 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Поховали Героя в рідному селі Берег на місцевому кладовищі.

Острожчина попрощалася з Героєм Василем Холодюком. Чоловік народився 1988 року в селі Дерев’янче. На жаль, Василь помер 9 квітня 2024 року в КНП "Дядьковицька лікарня з центром паліативної допомоги" внаслідок тривалої важкої хвороби.

Зорянська громада провела в останню дорогу Героя Олександра Сопленкова. Захисник народився 1988 року, проживав у селі Новостав. Олександр, не вагаючись, став на захист Батьківщини з початку повномасштабного вторгнення. На жаль, чоловік загинув на Бахмутському напрямку, що на Донеччині. У Героя залишилися троє дітей, мати та брати.

У Шпанівській громаді віддали останню шану Захиснику Сергію Войтовичу. Чоловік народився 1968 року, житель села Великий Житин. Сергій із перших днів війни став на захист України. На жаль, серце Воїна перестало битися 10 квітня 2024 року.

Читайте також