Громаду на Рівненщині відвідали американські партнери зі штату Огайо

У Білокриницьку громаду, що в Рівненському районі, із візитом завітали американські партнери. Вони прибули з міста Сомерсет штату Огайо США.

Як повідомляють у пресслужбі Рівненської РДА, візит відбувся за підтримки HOVERLA/проєкт USAID в Україні для налагодження співпраці між громадами.

Американські партнери завітали у волонтерський центр «Вільні і Нескорені», де разом із ВПО та представниками Фундації ім. князів-благодійників Острозьких узяли участь у сесії з хліботерапії в межах проєкту «Ділимося хлібом». Випечений хліб вони доставили до БФ «Наша Оселя» в с. Шубків і пригостили людей, які знайшли там тимчасовий прихисток.

Окрім того, делегація відвідала ботанічну пам'ятку с. Шубків «Віковічний каштан», якому незабаром виповниться 355 років.

Американські гості вшанували пам'ять Захисників хвилиною мовчання біля Алеї Слави Героям Шубківського старостинського округу.

На завершення делегація завітала до дитячого молодіжного простору «ШуМиМо», де поспілкувалася з молоддю на теми професій майбутнього та штучного інтелекту.

Читайте також