Губернатор Рівненщини прокоментував нинішню ситуацію із дорогами в області  (ВІДЕО)

Проблема поганої дороги для нашої області – не нова. Нині, коли сніг майже зійшов, дороги стали просто паскудними. До деяких населених пунктів взагалі не пускають маршруток.  Селяни неодноразово зверталися до служби автомобільних доріг у Рівненській області, втім, отримували звідти лише відписки.

Дорога в с. Шпанів, Рівненська область

Відтак, останніми днями в мережі поширюється багатенько відео-фото доказів тому. На деяких дорогах навіть після капітального ремонту з’явилися вибоїни.

Сьогодні, під час публічного звіту, голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко побіжно прокоментував  нинішню ситуацію із дорогами. Він зазначив, що в минулому році було найбільше будівництво та ремонт доріг на Рівненщині за всі роки незалежної України. 

Словом, про ямковість на дорогах він знає, втім додає, що вона з’явилася не лише цього року, а та ситуація, яка нині на автошляхах області – щорічна.

«Чуда не відбувається. Навесні, після зими, після погіршених погодних умов, відбувається певне руйнування дорожнього покриття. На сьогоднішній день, на жаль, ми спостерігаємо де значне, де незначне погіршення дорожнього полотна. І сьогодні  облавтодор обстежує всі дороги в області та вже почали аварійні ремонти, а з настанням нормальних погодних умов почнеться активний плановий ремонт доріг», - додав Муляренко.

Виходить, що аварійний ремонт виглядає так:

Ремонт дороги в Костополі, Рівненська область

Одним словом, Рівненську область рятують міжнародні траси, які у гарному стані та забезпечують зв’язок із іншими містами України.

Нагадаємо, раніше Микола Кучерук, депутат Рівнеобларади розповів, як лататимуть-ремонтуватимуть дороги області в 2018 році. Читайте в матеріалі "Депутат Рівнеоблради розповів, як лататимуть дороги області ".

Крім того,  На Рівненщині у місті Вараші активісти ГО "АВТО ЄВРО СИЛА - Вараш" провели попереджувальну акцію проти ям на дорогах міста. У великих ямах посеред дороги організатори акції... висадили дерева. 

Читайте також