Їхав п`яний за кермом: мешканець Рівненщини пошкодив паркан у сусідній області (ФОТО)

На Шепетівщині патрульні поліцейські спільно з поліцейським офіцером громади розшукали п’яного водія, який пошкодив огорожу в селі Лисиче, що на Славутчині.

Днями до поліцейського офіцера громади Крупецької ТГ Сергія Красномовця звернувся староста села Лисиче, що на Славутчині.

Чоловік став свідком того, як водій автомобіля ВАЗ 2101 в’їхав в огорожу та втік з місця події.

Не зволікаючи, він звернувся до поліцейського офіцера громади. Правоохоронець повідомив про подію колегам з відділу реагування патрульної поліції, спільними зусиллями вони швидко розшукали водія та зафіксували його порушення.

Виявилось, що водій ВАЗа, 36-річний мешканець м. Острог, що на Рівненщині, перебував за кермом в нетверезому вигляді. На законну вимогу поліцейських пред’явити посвідчення водія та пройти медичний огляд на стан сп’яніння реагував агресивно.

На порушника ПДР правоохоронці склали одразу три адміністративні протоколи за ст..124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна)

122-4 КУпАП (втеча з місця ДТП), 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та винесли постанову за ст..126-1 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія).

Усі наслідки небезпечної їзди порушника правоохоронці зафіксували на нагрудну відеокамеру.

Наразі усі адміністративні матеріали направлено на розгляд суду.

 

Читайте також