Із Гощанщини трьома автомобілями доставили гуманітарний вантаж на фронт (ВІДЕО)

На фронт трьома автомобілями доставили гуманітарний вантаж з Гощанської громади.

Про це повідомив гощанський селищний голова Микола Панчук.

"Одна з найдовших поїздок на Схід. Цього разу гуманітарний вантаж трьома автомобілями доставили разом із сином Іваном і гощанцем Володимиром Кушніром, брат якого загинув у боях з російськими окупантами. Відвідали земляків, які воюють на самій лінії фронту в Харківській, Луганській та Донецькій областях", - коментує Панчук.

Головною метою поїздки було доставити військовим два автомобілі. Джип Компас гощанці передали бійцям на Харківщині, Фольксваген Т4 – 24-й бригаді, де воюють земляки.

Вареники, пампушки, солодощі, мед, консервації, теплий одяг і шкарпетки, окопні свічки, буржуйки, сокири, медикаменти, серветки, цигарки та ще багато чого іншого завезли нашим землякам. Також доставили генератор, який передали з Німеччини.

"В одному з місць, де ми побували, практично випадково зустрілися з кількома гощанцями. Там нині воює 8 військових з Гощі. Зустріч була цілком неочікуваною і через те особливо приємною. Уже традиційно в організації поїздки, зборі необхідних для військових продуктів, речей взяли участь чимало мешканців, підприємств нашої громади", - додав селищний голова.

Читайте також