Ізоляція п’ятитисячного села на Рівненщині: люди жаліються на нестачу коштів та ліків

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

Під час традиційного прес-брифінгу у Рівненській облдержадміністрації торкнулися теми зняття блокпостів у селі Тинне Сарненському районі. У населеному пункті стався перший на Рівненщині спалах коронавірусу. Селяни бідкаються, що через ізоляцію у них закінчилися гроші і людям немає за що придбати їжу та ліки.

Минулого тижня точилися розмови, що село повернеться до нормального життя, адже протягом тривалого періоду у Тинному не було зафіксовано нових випадків COVID-19. Однак днями коронавірус виявили у ще одного мешканця села. Тому блокпости й надалі стоятимуть при в’їзді у Тинне.

– Зважаючи на останні випадки, які є на території цього населеного пункту, термін зняття обмежень пересувається. Тобто карантин буде продовжений надалі. Щодо забезпечення ліками, питання актуальне. Я вже переговорив з відповідними керівниками, які мають організувати доставку необхідних препаратів на територію цього населеного пункту. Вони не є дефіцитними в цілому в області і є всі можливості для того, щоб вирішити позитивно це питання, – зазначив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Читайте також